Connect with us

Horoscop

Horoscop 18 martie 2017. Racii au planuri mărețe

Horoscop 18 martie 2017. Previziunile pentru ziua de sâmbătă. Ce nativi vor întâmpina dificultăți financiare!

Berbec

Dimineața sunteți mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relațiile cu cei din jur. În a doua parte a zilei lucrurile revin la normal, însă ar trebui să vă dedicați activităților creative. Sfat: Nu faceți nici o promisiune dacă nu sunteți sigur că o puteți respecta! Numărul norocos al zilei: 21.

Taur

Sunteți cam agitat, deoarece a apărut un proiect nou pe care nu știți cum să-l abordați. Chiar dacă vă frământa multe probleme profesionale, nu vă neglijați partenerul de viață!.  Sfat: Nu refuzați sprijinul colegilor!  Numărul norocos al zilei: 2.

Gemeni

Șansele sunt de partea voastră. Intuiția vă ajută și reușiți să depășiți momentele dificile. Aveți succes în tot ceea ce faceți! Sfat: Nu uitați să acordați atenție și persoanei dragi! Numărul norocos al zilei: 13.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Rac

Sunteți plin de entuziasm și vă faceți planuri mărețe pentru săptămâna următoare. Aveți chef de viață și sunteți capabil de foarte multă tandrețe și afecțiune. Sfat: Nu vă sfiiți să îi acordați persoanei dragi toată dragostea de care sunteți capabil. Numărul norocos al zilei: 5.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top