Connect with us
Horoscop 22 decembrie 2017. Zi de neuitat pentru acești nativi

Horoscop

Horoscop 18 septembrie 2017. Vărsătorii obţin roadele unui efort

Horoscop 18 septembrie 2017. Taurii sunt sfatuiti sa ia o pauza.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu te grabesti, nu dai nimic peste cap, ci reusesti sa te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fara a dezechilibra nimic. Dai dovada de o armonizare perfecta cu conditiile din jurul tau si nu ceri nimic din ceea ce nu poti obtine. Faci totul cu calm, cu cap, cu rabdare, fara a pretinde rezultate imediate, si te implici trup si suflet in ceea ce ai inceput. Esti un exemplu de echilibru si toleranta, de rabdare si luciditate, pe care ar merita sa-l urmeze si altii. Tu taci si faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul si nici nu pierzi controlul. Iti manageriezi perfect resursele proprii.

Taur

Oboseala isi spune cuvantul si, oricat te-ai stradui tu sa duci mai departe un proiect inceput, acesta pare sa fi incetinit incat nimic nu se mai misca. In astfel de momente cel mai bine ar fi sa iei o pauza, sa nu insisti sa duci mai departe un plan care nu se mai urneste. O vreme, te poti ocupa de altceva si dupa aceea il vei putea continua de unde a ramas cu alt tonus. Acum totul sta pe loc, stagneaza enervant de mult, dar poti folosi acest timp la altceva, lasand pe linie moarta actiunea respectiva. Nu ar merge orice i-ai face.

Gemeni

Bazeaza-te in totalitate pe feelingul tau, pe intuitie, pe ceea ce simti in adancul sufletului, pentru ca nu te inseala! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile si dincolo de aparente, ca atare vei simti de la o posta daca un om e bun sau e rau, daca o actiune are sau nu sanse de izbanda, daca sensul in care mergi duce undeva. Lasa-te complet pe seama acestor simtaminte cu totul aparte, pentru ca ele iti vor transmite exact ce trebuie sa faci. Nu cere pareri sau sfaturi de la altii: tu esti propriul consilier perfect!

Rac

Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta si te stimuleaza sa te apuci serios de o activitate noua, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a inainta in forta. Nu numai ca isi place ceea ce faci, dar te pune foarte bine in evidenta, deoarece te folosesti de trasaturile tale specifice, de ceea ce stii tu mai bine sa faci. Rareori ai ocazii atat de bune de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativa, deci fa un pas in fata si arata cine esti!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top