Connect with us
Horoscop 19 aprilie 2017. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte în ziua de miercuri. Horoscopul de astăzi și de mâine.

Horoscop

Horoscop 19 aprilie 2017. Vărsătorii ar trebui să-și asculte inima

Horoscop 19 aprilie 2017. Nativii zodiei Rac nu ar trebui să îi judece aspru pe cei cu care se întâlnesc azi, iar Balanțele au nevoie de liniște totală.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Esti tras in prea multe directii si e normal sa te ajunga si pe tine la un moment dat oboseala, dar nu-ti poti permite inca o pauza. Faci tot posibilul sa te imparti echitabil intre mai multe planuri care cer enorm de la tine, si totul cu pretul epuizarii tale fizice, mentale, psihice. Nu te lasi pana nu duci la indeplinire ce ai inceput si abia dupa aceea te poti gandi la o zi libera, dar totusi gandeste-te la limitele tale.

Nu exagera, nu cere de la tine mai mult decat poti duce, ca sa nu clachezi cand ti-e lumea mai draga. Invata sa stabilesti urgente, prioritati, termene, si sa te ocupi de fiecare separat, nu concomitent!

Taur

Ceva nu a iesit asa cum ai fi dorit, dar n-are rost sa te cramponezi de acel punct, ci sa treci mai departe, cautand alta cale. Detaseaza-te de esecurile trecutului, de amintirile care mai dor, de evenimente care te-au marcat candva, pentru ca ai invatat din toate acestea la vremea respectiva. Toata viata faci compromisuri si inveti din sacrificii, dar azi ai tendinta de a le scoate prea mult doar pe acestea in prim plan.

Nu ai facut doar sacrificii toata viata, nu exagera, ai si fost recompensat din belsug, ca atare nu-ti mai turna cenusa in cap si nu te plange de cat de mult ai platit tu in viata. Dar si cate ai castigat cand ai sa calculezi?

Gemeni

Tu detii si conducerea, si controlul unei actiuni foarte indraznete, si iti place grozav aceasta postura! Au libertate totala de decizie si de miscare, si te folosesti din plin de acest avantaj. Cand ai asemenea instrumente puternice la dispozitie, ai curaj sa tintesti sus, cat mai departe, pentru ca drumurile iti sunt deschise spre succes total.

A sosit momentul sa-ti demonstrezi calitatile, atuurile, deci ia taurul de coarne si fa un pas in fata ca sa arati ce stii. Orice competitie in care ai un cuvant de spus, si nu esti un simplu pion pe tabla de sah, te poate avea printre invingatori, deoarece dai dovada de incredere deplina in fortele proprii si faci tot ce poti pentru reusita maxima.

Rac

Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care intri in contact au si ei defectele lor. Nu trebuie nici sa-i judeci, nici sa-i dai la o parte pentru ca nu se ridica la nivelul standardelor morale dupa care te ghidezi. Asa sunt oamenii: un bun prieten poate fi, cu altii, un mare mincinos, un coleg inteligent poate fi, in afara serviciului, foarte agresiv, persoana iubita pe care tu o invalui intr-o aura divina poate fi un mare fricos…

Dar tu ii iubesti si ii accepti pe toti asa cum sunt. Si ei, la urma urmelor, te plac asa cum esti cu adevarat fara a incerca sa te schimbe. Cea mai mare dovada de iubire fata de ceilalti e sa-i tolerezi cu defectele si imperfectiunile lor.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top