Connect with us
Horoscop 19 iunie 2017. Previziunile zilei de luni pentru toți nativii din zodiac. Se anunță o zi plină de surprize și de lucruri interesante.

Horoscop

Horoscop 19 iunie 2017. Taurii sunt iubiți

Horoscop 19 iunie 2017. Taurii sunt iubiți de un personaj care le oferă toată atenția, în timp ce Balanțele par a fi dezinteresate de viitor.

Berbec

Banii sunt una din preocuparile tale principale. Tot ce este legat de venituri si cheltuieli iti este pe plac, pentru a crea adevarate strategii pentru a acumula sume importante, dar si de a consuma tot ce ai adunat. Deocamdata e momentul sa mai pui un ban deoparte, ca sa ajungi la o suma considerabila cu care, candva, ai ganduri mari. Incearca, asadar, sa nu cheltui tot ce ai strans, ci sa-i faci sa creasca.

Taur

Cineva te iubeste si insemni totul pentru el. A vazut in tine personajul special care merita toata admiratia si te aseaza pe un piedestal in centrul de greutate al vietii sale. Totul graviteaza in jurul tau, deci cum sa nu fii mandru sa observi cat de important esti pentru persoana draga? Esti generos in gesturi de afectiune pentru ca si tu il consideri pe celalalt intregul tau univers.

Gemeni

Manipulezi sume mari de bani, dar nu intr-o singura directie importanta, ci pentru a achita mai multe plati minore. E bine si asa, pentru ca poti sterge de pe lista de obligatii mai multe puncte dintr-un foc, dar regreti ca o suma atat de mare nu a putut lua o directie mai consistenta. Daca nu aveai atatea facturi in asteptare, ai fi putut investi in ceva scump si necesar pentru confortul tau.

Rac

Ai grija la reactiile impulsive sau agresive pe care le ai fata de persoanele ceva mai sensibile. Chiar daca tu consideri ca nu exagerezi cu nimic, celalalt poate fi intr-o pasa extrem de fragila si va lua riposta ta drept un atac la persoana. Un gest necugetat, o vorba spusa necontrolat sau o atitudine ofensiva poate deranja enorm pe un prieten, care va suferi in sinea ta pentru comportamentul tau. Nu merita asemenea tratament din partea ta deci domoleste-ti patima.

Leu

Esti paraduitor si arunci cu banii pe fleacuri. Chiar daca sunt obiecte pe care sufletul tau de copil le-ar dori, daca varsta ta nu mai e demult cea a copilariei vei descoperi intr-o zi cat de nechibzuit ai fost atunci cand te-ai hazardat in cheltuieli inutile. Chiar daca unele obiecte iti fac cu ochiul si ai impresia ca le vrei, rezista ispitei de a le cumpara. Nu ai nevoie de ele ci sunt doar capricii trecatoare, dar devoratoare de bani.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top