Connect with us
Horoscop 2 mai 2020. Unele zodii trebuie să ignore gurile rele

Horoscop

Horoscop 2 mai 2020. Unele zodii trebuie să ignore gurile rele

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Horoscop 2 mai complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în prima zi de weekend!

Horoscop 2 mai 2020- Berbec

Astăzi ai ocazia să demonstrezi de ce ești capabil. Nu lăsa orice hop să te descurajeze și să te împiedice să-ți atingi scopurile. Nu acord atenție piedicilor mai mult decât merită! Arată că ești cel mai bun, că ai ambiție și că orice etapă nouă este o provocare. Dispui de toate resursele necesare pentru a trece peste toate. Așadar, pune umărul la treabă continuă-ți drumul către succes!

Taur

Deși uneori ai impresia că lucrurile nu vor merge niciodată așa cum vrei, se întâmplă ca, deodată, ceva să te surprindă. Când aproape că îți pierduseși speranța, visele încep să se împlinească. Învață din aceste experiențe să nu renunți niciodată să speri și să nu își pierzi încrederea în tine. Nimic nu este imposibil; dacă îți dorești cu adevărat, orice dorință poate deveni realitate.

Gemeni

Azi ai putea fi ceva mai răutăcios decât de obicei. Vei spune lucruri care nu te caracterizează, dar, în final, vei demonstra că ai dreptate. Încearcă, totuși, să fii rezervat și să nu-i lași pe ceilalți să-și facă o impresie greșită despre tine. În orice conflict, tu obișnuiești să fii cel care renunță și demonstrează că ține cont de niște principii clare. Așadar, nu-ți propune ca principalul tău scop să fie răzbunarea.

Rac

Lucrurile nu stau prea bine din punct de vedere financiar. Ai putea avea nevoie de resurse pentru un proiect destul de costisitor, însă bugetul tău nu arată prea bine. Încearcă să fii mai chibzuit, măcar azi. Lasă deoparte orice investiție inutilă și focusează-te pe economie. Aceasta ar putea fi șansa vieții tale. Nu rata un așa proiect din pricina banilor!

Leu

Ai multe de făcut în această zi de weekend, însă pare că toți ceilalți sunt împotriva ta. Nu te lăsa influențat de cei care-ți pun bețe în roate. Vezi-ți de treaba ta și fii atent la ce ai de făcut! Deși unii îți critică acțiunile, știi că dai tot ce ai mai bun din tine și faci ceea ce trebuie. Fii azi mai productiv decât niciodată, nu ține cont de critici și nu te lăsa oprit din drum.

Fecioară

O amintire de demult pare să te macine și azi. Fă ceva și scapă de acest gând negru, care nu te lasă să te concentrezi pe ce ai de făcut. Sunt lucruri mai importante decât o relație eșuată sau un conflict ce vine în actualitate din când în când. Privește în jur și vei vedea ce frumuseți te înconjoară. Scoate din viața ta tot ce a apus și bucură-te de ce îți oferă prezentul și viitorul. Trecutul e trecut!

Balanță

Azi te simți mai răsfățat decât niciodată! Dragostea plutește în aer sâmbătă și lucrurile merg de minune între tine și partenerul de viață. E o plăcere să te simți răsfățat, pentru că și tu l-ai tratat altădată pe cel de lângă tine așa și acum are ocazia să se revanșeze.  Altădată vei fi tu cel care va oferi cel mai mult, dar azi preferi doar să primeşti! Ai parte azi de cele mai calde gesturi.

Scorpion

Scorpionii intră în contact azi cu o persoană arogantă, care le dă mari bătăi de cap. Ești nevoit să îi suporți capriciile, dar ești puternic și vei face față acestei situații. Sunt momente în care trebuie să te cobori la un nivel care, deși nu îți place, îți poate aduce mari beneficii. Chiar vei rămâne uimit de cât de calm vei rămâne, dar vei fi mândru că dai dovadă de maturitate.

Săgetător

Săgetătorii au azi sufletul împovărat de griji și pare că nu se pot concentra asupra lucrurilor pe care le au de făcut. Există totuși o persoană care le vine în ajutor cu iubire și sfaturi prețioase. Apreciază că ai lângă tine oameni care te iubesc și sunt gata să te sprijine în cele mai grele momente. Nu are rost să te obosești mereu cu necazurile, acceptă propunerea acestei persoane dragi de a te scoate din starea de tristețe.

Capricorn

A venit timpul să pui în aplicare tot ce ai învățat. Toate studiile și aprofundările de până acum, te vor ajuta să duci la bun sfârșit un proiect important, pentru care ai muncit foarte mult din punct de vedere intelectual. Toate vor merge ca pe roate pentru că ştii exact pe ce te bazezi, ai informaţiile cele mai eficiente şi poate te vei lega și de unele experienţe mai vechi, care au dat roade de minune la acea vreme.

Vărsător

Astăzi vei vedea că cei care te critică, sunt doar invidioși! Mulți și-ar dori succesul tău, dar nu știu că pentru asta trebuie să muncești și să faci eforturi mari. Astfel, nu lua în seamă răutățile și evită-i pe cei care aruncă cu săgeți. Ai un singur scop: împlinirea tuturor dorințelor! Să apleci urechea la gurile rele nu se află în planul tău, așa că detașează-te de orice lucru negativ.

Pești

Funcționezi foarte bine azi din punct de vedere intelectual! Orice activitate care îți solicită mintea va merge azi ca la carte. Găsești rezolvare pentru orice problemă și nicio întrebare nu rămâne fără răspuns. Weekendul tău va fi unul productiv și vei avea parte de reușite. Ești un expert în arta conversației azi și mulți îți vor solicita ajutorul, obeservând abilitățile tale prețioase.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top