Connect with us

Horoscop

Horoscop 2 martie 2018. Balanțele suferă din cauza tensiunilor din relație

Horoscop 2 martie 2018. A doua zi de primăvară vine cu noutăți pentru zodii. Se anunță schimbări importante în viața unor nativi, în timp ce alții trebuie să facă față unor tensiuni.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Ai o stare de neliniște interioară care te poate face să iei decizii pripite. Gândește-te bine înainte să faci schimbări radicale în viața ta. Sfat: Nu te lăsa influențat de starea de moment! Numărul norocos al zilei: 22.

Taur

Este momentul prielnic pentru a concretiza planurile făcute mai demult. Concentrează-te pe ce este cu adevărat important și nu lasă distracțiile să te abată din drum. Sfat: Păstrează-ți calmul și analizează lucrurile la rece. Numărul norocos al zilei: 8.

Gemeni

În ultimul timp ți-ai cam neglijat prietenii și familia, iar acum trebuie să faci eforturi pentru a restabili relațiile cu aceștia. Sfat: Încearcă să petreci cât mai mult timp alături de persoanele importante din viața ta. Numărul norocos al zilei: 25.

Rac

Te eliberezi de tensiuni și ai suficientă energie pentru a aborda proiecte noi. Imaginația îți lucrează la cote maxime și tot ce începi azi va avea succes. Sfat: Visează la lucruri mărețe! Numărul norocos al zilei: 3.

Leu

Vrei să faci o mulțime de schimbări însă momentul nu este bine ales. Dacă vrei să obții rezultatele scontate trebuie să gândești rațional și să îți limitezi implicarea afectivă. Sfat: Fii vigilent! Numărul norocos al zilei: 18.

Fecioară

Ești cu mintea numai la distracție și asta ar putea să își cauzeze probleme la locul de muncă. Simți nevoie de a socializa dar asta nu trebuie să fie prioritatea ta. Sfat: Nu exagera! Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță

Există tensiuni în relație și nu știi cât de mult mai poți suporta situația. Încearcă să comunici cu partenerul și să îți exprimi nemulțumirile într-un mod constructiv. Sfat: Fii deschis la schimbări. Numărul norocos al zilei: 11.

Scorpion

Astăzi este o zi în care poți face schimbări importante în viața ta. Fie că vrei să îți schimbi locul de muncă sau să încerci un stil de viață mai sănătos, deciziile luat vor fi cele corecte. Sfat: Ai încredere în tine! Numărul norocos al zilei: 1.

Săgetător

Îți este greu să păstrezi echilibrul între carieră, viața de familie și cea amoroasă. Toată lumea are nevoie de atenția ta și te simți copleșit. Sfat: Uneori e bine să spui nu. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn

Simți o presiune puternică din partea celor din jur și nu știi cum să te mai descurci. Dacă nu reușești să te detașezi și să analizezi lucrurile la rece, riști să înrăutățești situația. Sfat: Nu lua toate problemele asupra ta. Numărul norocos al zilei: 15.

Vărsător

O întâlnire cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp îți poate redeschide apetitul pentru socializare. Sfat: Trăiește clipa! Numărul norocos al zilei: 4.

Pești

Relația cu colegii de muncă nu este cea mai fericită. Dacă nu reușești să te faci înțeles vei avea probleme serioase în viitor. Sfat: Respectă-i pe cei din jur așa cum vrei să fii respectat și tu. Numărul norocos al zilei: 20.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top