Connect with us
Horoscop 2 februarie 2018. Trei zodii sunt pândite de un mare necaz

Horoscop

Horoscop 2 octombrie 2017. O zodie își găsește liniștea

Horoscop 2 octombrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte!

Balanțele pot respira ușurate. În sfârșit se bucură de viață armonios, așa cum le place lor.

Berbec

Cineva drag sufletului tau are nevoie de o vorba buna, de un ajutor salvator, si ii demonstrezi cate poti face pentru el daca ti-o cere. Esti alaturi de el trup si suflet, il incurajezi, ii oferi motive de speranta, incerci sa participi efectiv la rezolvarea problemelor sale si iti va fi recunoscator pentru binele pe care i-l faci cu draga inima! Esti capabil de adevarate sacrificii pentru cei la care tii, fiind modul tau de a le intoarce diverse servicii pe care si ei le-au facut pentru tine in momente similare.

Taur

Esti cam neatent, gata sa pornesti pe o alta cale intr-un moment de comoditate, spunand ca e prea greu sa duci mai departe planul deja inceput. Exista riscul ca sensul cel nou asupra caruia te aventurezi atat de entuziast sa nu duca acolo unde ai sperat, ci celalalt drum, pe care esti gata sa-l abandonezi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivita. Cantareste cu atentie inainte de a alege incotro vrei sa mergi, ca nu cumva sa alegi varianta cea mai facila, dar care se va dovedi a avea si urmari mediocre. Calea cealalta poate era mai grea si mai lunga, dar mult mai sigura!

Gemeni

Trebuie sa te apleci asupra unor lucruri aparent marunte, dar de care trebuia sa te ocupi odata si-odata. Nu le poti amana la nesfarsit, iar azi ai starea necesara pentru a te putea concentra eficient si a sterge dintr-o lovitura mai multe puncte de pe ordinea de zi. Daca le consideri neimportante si azi si maine, se vor acumula mai multe lucruri minore care, la un moment dat, iti vor aglomera agenda de zi cu tot felul de nimicuri. Daca reusesti sa scapi de cateva dintre ele acum, dintr-o data vei spune ca ai mai mult timp liber!

Rac

Ai mari rezerve daca sa pornesti pe noul drum care ti se deschide acum. Nu esti suficient de bine informat despre ce te asteapta la capat, de aceea ai prefera chiar sa renunti. Nu esti nici in cea mai buna forma psihica pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ti se ofera. Daca nu poti evita totusi schimbarea de directie, ar fi bine sa te informezi din cat mai multe surse ca macar sa pornesti pe acest drum cu sufletul impacat ca stii ce se poate intampla pe parcurs sau la destinatie, altfel vei face fiecare pas cu frica, de parca ai calca pe gheata subtire.

Leu

Demult ti s-a spus ca va veni acest moment dificil si ai fost puternic influentat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbra asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine daca nu ai fi tinut cont de zvonuri si vorbe negative, pentru ca exact ele sunt cele care au generat aceasta stare proasta. Daca ai fi asteptat sa se intample fara atatea temeri inoculate in suflet, cu siguranta efectele neplacute ar fi fost mult mai mici, dar ti s-a creat permanent o asteptare neagra care acum, iata, isi arata coltii.

Fecioară

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu un fel de inocenta, ca un copil care habar n-are ce urmeaza, dar arde de nerabdare sa ajunga la finalul povestii. E buna aceasta atitudine, pentru ca te ajuta sa continui ceva aflat inca pe parcurs, fara sa-ti pierzi entuziasmul si interesul. Pedalezi mai departe cu energie maxima, ca sa ajungi mai repede la capat, si fiecare nou episod care se adauga la povestea ta, te stimuleaza din ce in ce mai mult. E ca atunci cand citesti un roman palpitant si finalul unui capitol te trimite deja la urmatorul si tot asa, mai departe, pana termini cartea pe nerasuflate.

Balanță

Ai relatii prietenoase cu oricine, se resimte o buna intelegere in toate incercarile tale de a intra in discutie cu oricine. Parca lumea e mai calma, mai zambitoare acum, ca te miri si tu ca planeaza asemenea armonie in jurul tau. Tu esti responsabil de aceasta atmosfera placuta, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, ai o gluma adecvata in orice imprejurare, legi usor conversatii despre orice subiect, deci esti un prieten si un tovaras placut pentru cei care iti tin companie, profita de asemenea atmosfera tihnita pentru a face lumina in eventuale relatii ajunse in impas. Orice neintelegere minora se poate rezolva repede!

Scorpion

Nu trebuie sa accepti ajutorul pe care cineva ti-l ofera dar in care presimti ca urmeaza sa-ti ceara mult mai mult inapoi. E un ajutor conditionat si chiar nu ai nevoie de asa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru ca tu i-ai oferit de atatea ori ajutorul fara a pretinde nimic in schimb iar el… ce face? Profita de nevoile tale de acum pentru a-ti oferi ceva ce el detine, dar nu o face gratis si nici cu ganduri bune. Fii foarte atent la ce se ascunde in spatele unui sfat, unui sprijin, unei interventii aparent amicale, pentru ca sigur pretul de platit mai tarziu e imens si nu merita acceptat!

Săgetător

Ai tendinta de a-ti lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ti apartin. Nu asa poti fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situatii, ci trebuie sa le ridici moralul, sa le arati ca exista solutii, si nu sa plangi alaturi de ei in acelasi glas. Da, poate unii asteapta compatimire si in acest mod, dar nu cadea in plasa lor, pentru ca pesimismul, negativismul, panica, impovararea cu atatea ganduri negative nu e solutia optima. Nu esti vinovat de nimic, deci alunga acest gand din minte si de pe umeri, revenind la normalitate. Iti faci griji pentru altii fara rost!

Capricorn

Nu te astepta ca cei cu care vorbesti azi sa discute filosofii sau sa atace subiecte de exceptie, pentru ca dialogul poate fi placut si pe marginea celor mai banale lucruri. Ca vorbesti despre vreme sau despre retete culinare, descoperi o reala placere a conversatiei cu cei din jur, cu sansa de a-ti face noi prieteni. Coboara stacheta discutiilor azi, pentru ca pot fi mult mai placute daca nu pretinzi sa se ridice la un nivel de elita, pe care nu toata lumea il apreciaza sau il abordeaza.

Vărsător

Tu esti o sageata care, daca e lansata din arcul potrivit si cu viteza adecvata, ajunge la rezultate demne de toata lauda. Ca atare alege-ti tinta pentru ceea ce stii tu sa faci cel mai bine si da-i drumul! Cel mai greu este, deci, sa gasesti scopul cel mai inalt spre care sa te lansezi, dar o persoana complexa ca tine poate face orice, daca isi propune. Descopera-ti visele cele mai inalte, dorintele care, pentru multi, par imposibile, vizualizeaza-le ca si cum ai fi deja acolo, bucurandu-te de gustul lor. Fii pregatit pentru noua aventura si da-i startul cat mai repede, pentru ca esti mult mai motivat la inceput. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

Pești

Taci si faci, e mai bine asa, decat sa povestesti tuturor ce planuri marete ai. Mai degraba duci ceea ce ai inceput la indeplinire si abia la final povestesti si altora cum ai ajuns aici. Ai un proiect important in minte, dar deocamdata preferi sa pastrezi discretia asupra lui, pentru ca simti ca multi ar dori sa te opreasca din elan. Oricare ar fi visul tau secret, fa tot posibilul sa-l duci la capat prin forte proprii, fara a spune altora ce ai de gand sa faci, fara a cere opinii sau ajutor. Poti de unul singur, in ciuda acelor emotii negative care iti mai dau tarcoale, din cauza rautatilor altora, deci continua pe acest drum. Ai putea avea parte de adevarate revelatii pe parcurs!

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top