Connect with us
Horoscop 2 octombrie 2020. Ce surprize aduc astrele vineri

Horoscop

Horoscop 2 octombrie 2020. Ce surprize aduc astrele vineri

Horoscop 2 octombrie 2020. Află ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie, la ce trebuie să fii atent și ce semne poți primi. Ziua aceasta vine cu multe surprize pentru unii, iar pe alții îi pune la încercare, le testează îndemânarea, răbdarea și îi pune în dificultate.

Horoscop 2 octombrie 2020. Berbec

nii dintre voi veţi face eforturi pentru a vă schimba situaţia financiară, în timp ce alţii îşi preocupă timpul cu probleme amoroase. Toate eforturile voastre vor avea însă parte de succes nebănuit, în ciuda oricăror persoane care vor încerca să vă împiedice să vă îndepliniţi planurile.Dedicaţi-vă întreaga seară iubirii, fie în compania membrilor familiei, fie printre prieteni. Dacă alegeţi să ieşiţi la o întâlnire romantică, este momentul perfect pentru a vă împărtăşi sentimentele puternice pe care le aveţi de multă vreme faţă de partenerul/partenera voastră. Sunt şanse imense să fie comune.

Taur

Presimţi că se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă dar, în loc să foloseşti timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai şi-ţi torni singur cenuşă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat şi ai timp să le aranjezi pe toate în aşa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Zi mersi că mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti sufleteşte ca să treci cu brio peste acel hop.

Horoscop 2 octombrie 2020. Gemeni

Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum, ca atare nu te grăbi să dai un răspuns la primul impuls. Mai gândeşte-te, mai informează-te, mai studiază, pentru că e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect important. Ascultă sfaturile unui specialist care e acolo pentru a te ajuta şi pentru a-ţi deschide o cale. Merită să porneşti în direcţia pe care ţi-o arată, pentru că el vorbeşte dintr-o experienţă deja verificată. Ca să ajungi şi tu la concluziile pe care el ţi le dă acum de-a gata, ai consuma energie şi timp, or, aşa, ai numai de câştigat.

Rac

Discuţiile pe care le porţi cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum şi tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reuşiţi să conlucraţi excelent, punând fiecare în joc calităţile care i se cer pentru o relaţie minunată: unul investeşte suflet, celălalt raţiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

Leu

Te preocupă unele investiţii de acasă, cum ar fi aparatură electrocasnică sau mobilă, dar nu poţi lua decizii de unul singur, ci numai împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vezi că şi el îmbrăţişează cu acelaşi interes aceste planuri, ai curaj să le iniţiezi în perioada următoare, dar dacă vezi din partea sa unele rezerve, vei fi mult mai atent asupra proiectelor mai costisitoare. Poate aceşti bani ar fi buni într-o altă direcţie, dar visezi totuşi şi la confortul casei tale, de aceea prima ta alegere ar fi redecorarea locuinţei şi modernizarea tuturor ustensilelor de care te foloseşti acasă.

Fecioară

O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta îşi retrage ajutorul şi pleacă. Poate atât a fost rolul lui în viaţa ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese în altă direcţie, ca atare trebuie să te obişnuieşti cu ideea că nu vei mai avea la cine apela de acum înainte, ci trebuie să te descurci şi singur. Poate ai ajuns la finalul unui proiect colectiv sau de contract de colaborare, dar e posibilă şi separarea de un prieten sau o persoană care a jucat un rol important în inima ta o perioadă, dar de acum fiecare o luaţi pe alte căi, separate.

Horoscop 2 octombrie 2020. Balanță

Lumea te priveşte cu un respect deosebit astăzi, pentru că emani un aer de înţelept, de bun cunoscător al lumii, pentru că ai acumulat în timp o experienţă bogată şi acum eşti în poziţia cea mai adecvată pentru a da altora lecţii. Şi tu ai învăţat de la alţii, înainte, şi acum a venit vremea ta să transmiţi celor care au nevoie de tine, tot ceea ce ştii, e o plăcere să descoperi în preajma ta ochi care te privesc admirativ şi urechi deschise pâlnie pentru a capta toate informaţiile de la tine. Nici ţie nu-ţi vine să crezi că lumea tace când vorbeşti tu, că unii iau notiţe din ceea ce le împărtăşeşti, semn că mesajul tău este ascultat, auzit, apreciat şi pus în aplicare cu maximă încredere.

Scorpion

Nu ţine cont de suspiciunile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru. Contează doar ceea ce vrei tu cu adevărat, ca atare porneşte în direcţia aleasă fără să te laşi oprit din mers de nimeni. Întotdeauna se vor găsi critici şi cârcotaşi care vor comenta faptele sau deciziile tale, dar de data aceasta e în joc forţa ta şi poţi trece peste orice animozităţi cu brio. Nu ştii ce resurse imense de energie şi ambiţie deţii decât atunci când depăşeşti cu succes astfel de afronturi. După un astfel de succes, nimeni nu va mai spune despre tine că eşti sensibil, ci foarte puternic!

Săgetător

Profesia cere enorm de la tine, chiar şi eforturi suplimentare, dar eşti mult prea ambiţios ca s-o laşi mai moale, chiar şi când eşti extrem de obosit, tragi tare, dorind să atingi un nivel superior în proiectele la care munceşti cu atâta seriozitate. Şefii sunt cu ochii pe tine şi, tocmai pentru că e reputaţia ta în joc, nu te opreşti din elan! Poate mai e cale lungă până la rezultatele finale şi ar trebui să-ţi drămuieşti mai bine energia, deci nu exagera cu eforturile depuse. Dacă vor vedea că poţi da atât, şefii sau clienţii vor cere din ce în ce mai mult de la tine, iar tu eşti acelaşi!

Capricorn

Greu de spus dacă situaţia care te vizează astăzi direct e un noroc sau un ghinion, de parcă ar coexista ambele în acelaşi loc. Un eveniment trist conţine şi o notă optimistă sau. invers, o mare reuşită are şi un preţ de plătit, ca atare e o zi în care poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei alternativ sau simultan: şi binele – şi răul, şi bucuria – şi tristeţea, şi succesul – şi eşecul, fără a se exclude unele pe altele. Semn că tot ce începe rău se poate transforma în ceva bun, pe nepusă masă, dar şi reciproca este valabilă: ceea ce te face acum să zâmbeşti, te poate face mai târziu să plângi, deci tratează situaţia moderat!

Văsător

Eşti nesigur pe unele aspecte şi se vede că mergi ca pe o gheaţă subţire, prudent, temător şi pesimist deopotrivă. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jurul tău numai oameni care îţi prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan când ai mai multă energie sau care te influenţează şi pe tine în mod negativ. Nu ar trebui să ţii cont de factorii de stres din jur, pentru că tu ştii mai bine pe ce te poţi baza, şi în fond, fiecare intră în joc cu resursele proprii către succes. Tu ai destule, foloseşte-te de ele, nu te mai îndoi!

Pești

De dragul familiei eşti capabil de orice, fiind convins că şi ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriză foarte neplăcută când vei vedea realitatea. Cândva ai făcut ceva important pentru cineva drag iar acum, când ar fi momentul potrivit să-ţi întoarcă serviciile, descoperi că ori nu e de găsit, ori caută scuze ca să scape de responsabilitate, ba chiar încearcă tot el să profite de tine, pentru că cerşeşte milă şi ajutor. Nu pici tu din nou în această plasă, dar te poţi trezi la realitate ca să cunoşti astfel cum e omul atunci când ai avea nevoie de el.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top