Connect with us
Horoscop 20 aprilie 2017. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop

Horoscop 20 aprilie 2017. Peștii primesc vestea mult așteptată

Horoscop 20 aprilie 2017. Visele de iubire ale Gemenilor se pot împlini, în timp ce visul cel mare al Săgetătorilor se construiește chiar sub ochii lor.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu te simti bine in anturajul in care te afli astazi. Dialogul e defectuos si eforturile tale de a te face inteles esueaza, pentru ca nu ai parte de tovarasi buni de discutie. Unii sunt cu gandul doar la problemele lor si nu aud ceea ce le spui tu, iar raspunsurile le care ti le dau nu te satisfac. Fii pregatit sa vorbesti la pereti, astazi, pentru ca nu prea te asculta nimeni, dar tu insisti totusi sa-ti expui punctul de vedere ca sa-ti faci datoria pana la capat.

Taur

Legea poate interveni destul de intransigent in planurile tale si nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsita, iar azi esti si tu vizat de o astfel de sanctiune. Ca o meriti sau nu, ti-o asumi, pentru ca nu ai argumente puternice nici pentru a te apara, nici pentru a evita acest moment critic.

Daca esti vinovat de ceva, fii sigur ca faptele tale vor iesi la iveala si nu vor ramane fara urmari, dar mai ai timp sa repari repede situatia!

Gemeni

Visele tale de iubire se pot implini, pentru ca semnalele care sosesc azi de la persoana iubita iti inspira incredere ca puteti dezvolta o relatie buna pe viitor. Daca vrei sa atragi atentia asupra ta, ai toate sansele sa te remarci in ochii celui care te-a cucerit, pentru ca ai un sarm aparte si un aspect exterior care nu poate trece neobservat.

Esti constient ca, pentru a cuceri pe cineva, trebuie sa iesi cu ceva in evidenta, de aceea vei incerca sa faci impresie in acele medii unde stii ca lumea te vede. Poate aparea sansa ta de iubire!

Rac

Te simti inca blocat intr-o zona fara iesire in care ai alunecat nu demult si, in loc sa-ti aduni fortele ca sa depasesti impasul, parca te afunzi si mai adanc in el. Solutii, cu siguranta, exista, dar nu le poti gasi daca ai tovarasi pesimisti, care nu stiu altceva decat sa vada partea negativa a lucrurilor.

Daca te-ai alatura unui colectiv mai optimist, care sa iti ridice si tie moralul, solutiile ar incepe sa apara mult mai repede. Alege, asadar, cu mai multa exigenta colaboratorii care sa te sustina in ce ti-ai propus.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top