Connect with us
Horoscop 20 august 2017. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Horoscop

Horoscop 20 august 2017. Fecioarele joacă un rol important astăzi

Horoscop 20 august 2017. Fecioarele joacă un rol important în mediul în care se află, în timp ce Leii întâlnesc persoana de care aveau nevoie.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Tine sub control atitudinea ta un pic cam agresiva care nu va fi interpretata corect de cei din jur, chiar daca e modul tau de a te ridica pentru cine stie ce nedreptati, chiar daca e ca o revolutie personala prin care vrei sa te eliberezi de un blocaj care te-a tinut pe loc, ai grija totusi in ce directie canalizezi aceasta criza de furie. Ai putea da peste oameni si mai nervosi, si mai agresivi, si mai razboinici, si din confruntarea celor doua tabere la fel de puternice e greu de crezut ca va iesi ceva bun. Unii te vad ca pe un rebel care nu tine cont de nimic, nici de reguli, nici de limitari, dar e dreptul tau sa te ridici pentru ceea ce iti doresti.

Taur

Conflictele dintre generatii se pornesc de la orice, dar noroc ca esti tu acolo ca sa-i asezi la masa tratativelor si a-i ajuta – sau obliga – sa ajunga la un compromis. Adevarul poate fi undeva la mijloc, de aceea e nevoie de un arbitru impartial asa ca tine pentru a judeca la rece situatia si a oferi o solutie care sa multumeasca ambele tabere. Sigur exista o cale de mijloc de care pot profita si unii si altii, dar, pentru ca fiecare o tine pe a sa, nimeni nu o gaseste. De aceea esti tu de fata, pentru a oferi o idee salvatoare acceptabila, reciproc avantajoasa, pe cale amiabila.

Gemeni

Lucruri care nu mai aduceau nimic nou in peisaj par dintr-o data sa dea semne de revigorare, infloresc sub ochii tai, renasc speranta in inima ta si esti incantat de perspectivele promitatoare care se vad la orizont. Depune pasiune chiar si in cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente iesite din comun, pentru ca bucurii poti primi si din directii complet neasteptate. Multumeste-te cu maruntisuri si acorda-le si lor atentie, fara a astepta doar evenimente sclipitoare. Monotonia poate fi si ea sursa de fericire!

Rac

Nu te baza pe sfatul pe care ti-l ofera astazi un amic, deoarece nu prea e in cunostinta de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncata in vant, care nu se bazeaza nici pe studiu, nici pe experienta. E doar o parere, fara sa analizeze situatia in profunzime, de aceea ar fi mai bine sa n-o privesti ca pe litera de lege. Maine s-ar putea sa-si dea seama ca a gresit si sa incerce sa dreaga busuiocul cu o gluma, dar pentru tine ar putea fi prea tarziu. Nu te increde in cei care promit multe din prima, pentru ca ei nu stiu cat de complicata e situatia.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top