Connect with us
Horoscop 20 februarie 2017. Horoscopul zilei de luni. Ce se intampla cu fiecare zodie in parte la inceputul noii saptamani.

Horoscop

Horoscop 20 februarie 2017: Balanțele sunt criticate

Horoscop 20 februarie 2017. Previziunile astrologice complete ale zilei de luni. Planurile Racilor sunt date peste cap de o veste neasteptata. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta.

Esti un exemplu de socializare si comunicare, deoarece tu gasesti intotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversatie cu oricine, chiar si cu cei necunoscuti, iar calitatile pe care le implici te pun bine in valoare, devenind o prezenta agreabila si cautata de multa lume.

Taur

Daca asteptai de unde vestea ca ai fost admis intr-un anumit colectiv, vestea cea buna poate sa apara chiar azi! Ca sa fii primit cu adevarat intr-un mediu in care visezi sa intri, trebuie sa gandesti ca ei, sa vorbesti ca ei, sa adopti modul lor de a fi. Poti face asta, deci nu incerca sa-i schimbi tu pe ceilalti dupa sablonul tau, ci invers: ajusteaza-ti tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere.

Adaptarea nu e usoara, dar comunicand in permanenta, cerand ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptand sfaturile, vei vedea ca nu va trece mult si nu va mai exista nicio diferenta intre tine si tovarasii tai. Daca iti doresti sa faci parte din acest grup, fa un efort sa te integrezi, pornind cu modul de gandire!

Gemeni

Daca altadata ai reusit sa ajungi la un anumit tel, de ce te indoiesti ca ai fi capabil sa repeti succesul si acum? Priveste in trecut, la vechile tale reusite, si ai sa vezi cate poti face. Nu conteaza ca e greu drumul pana la implinirea acestui scop, ci conteaza ca poti! Ai putut si atunci, se poate repeta succesul si de data aceasta, totul e sa privesti spre trecut cu intelepciune si cu dorinta de a prelua de atunci resursele pozitive.

Nu privi in urma ta ca sa-ti aduci aminte ca ai si gresit, ca ai primit si lectii de la viata, ci priveste spre cel care ai fost candva doar ca sa descoperi cat de bine ai reusit altadata intr-o situatie similara celei de azi.

Rac

Planurile tale sunt date peste cap de o veste proasta care cade in calea ta ca o bomba. Te trezesti brusc la realitate si suferi amarnic, pentru ca nu ti-ai luat masuri de precautie din timp. Ai fost avertizat, pe diverse cai, ca se va ajunge aici, dar tu ai continuat sa te joci cu focul.

Daca te-ai fi oprit la timp, daca nu ai fi continuat in ciuda avertismentelor sa mergi pe gheata subtire, ai fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vezi cu ochii tai efectele propriilor imprudente. O lectie buna ca altadata sa nu te mai incapatanezi!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top