Connect with us
Horoscop 20 martie 2017 - Leii trebuie să se uite atent în portofel

Horoscop

Horoscop 20 martie 2017 – Leii trebuie să se uite atent în portofel

Horoscop 20 martie 2017. Previziunile pentru ziua de luni. Leii trebuie să fie atenți la finanțe!

Horoscop 20 martie 2017 Berbec

Nu te arunca foarte mult în gura lupului pentru că îi vei descoperi cu adevărat colții. Este o zi perfectă pentru meditație, pentru reluarea legăturii cu natura, pentru a crea lucruri frumoase și de durată. Dacă ai planuri de călătorie sau îți dorești să îți schimbi radical viața, trece pe hârtie toate planurile tale. Azi e ziua perfectă în care poți face o reorganizare în viața ta.
Numărul norocos al zilei: 15.

Horoscop 20 martie 2017 Taur
O persoană din trecut revine în viața ta într-un mod neașteptat. Vei redescoperi câteva din momentele frumoase pe care le-ați trăit împreună. Ești nevoit să recunoști și anumite greșeli pe care i le-ai făcut acelei persoane de-a lungul timpului.
 Numărul norocos al zilei: 6.

Horoscop 20 martie 2017 Gemeni

Te plângi cam mult pentru că nu îți ajung bani, dar nu faci nimic în acest sens. Ai putea iniția sau concepe alături de colaboratorii tăi un proiect nou, îndrăzneț, ceva ce nu s-a mai văzut pe piață.  Numărul norocos al zilei: 10.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Horoscop 20 martie 2017 Rac

În sfârșit ai parte de acea liniște, de acea armonie pe care ți-o dorești de câteva luni încoace. Bucură-te de prezența celor dragi. Săptămâna începe fabulos pentru tine și din punct de vedere financiar. Numărul norocos al zilei: 7.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top