Connect with us
Horoscop 20 octombrie 2017. Vărsătorii sunt sfătuiţi să nu accepte minciunile altora

Horoscop

Horoscop 20 octombrie 2017. Vărsătorii sunt sfătuiţi să nu accepte minciunile altora

Horoscop 20 octombrie 2017. Previziuni pentru 20.10.2017! Varsatorii sunt sfatuiti sa treaca peste temeri si sa nu accepte minciunile altora.

Berbec

Daca pleci la drum, trebuie sa respecti intocmai programul pentru ca si cea mai mica abatere de la orele si minutele fixate poate genera un mic haos. Nu te baza ca ai timp berechet la dispozitie, pentru ca vei vedea ca timpul trece ca gandul si nici nu-ti dai seama cand intri in panica pentru ca nu-ti mai ajunge. Organizeaza-te perfect, n-o mai lungi, crezand ca ai ore suficiente, dar nici nu lasa pe ultima clipa, pentru ca nu va iesi chiar asa de bine cum ai sperat. Tot ce ai astazi in plan necesita rigoare, sa se desfasoare dupa termene foarte fixe, ca si cum ai avea un avion de prins sau ai avea o ora limita de inchidere intr-un anumit loc. Trebuie sa te adaptezi ritmului in care trece timpul.

Taur 

Toate par sa se fi impotmolit intr-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai misca. Nu insista sa treci azi peste acest hop, pentru ca nu detii resursele necesare pentru o reusita. Esti pesimist, lipsit de energie, moralul e la pamant iar motivatia e zero. Cu asemenea bagaj sarac la tine, cum sa depasesti momentul cu capul sus? Asteapta, stai pana se mai clarifica lucrurile si, dupa ce va trece furtuna, vei privi lucrurile cu totul altfel decat acum. Daca tot stai pe loc, nu-ti turna cenusa in cap, plangandu-ti de mila, ci informeaza-te!

Gemeni

Vestile care vin azi de departe au un efect ciudat asupra ta, de parca ti-ar turna in suflet doar temeri si obsesii. Exagerezi cu aceasta atitudine, semn ca esti cam obosit si vezi peste tot numai pericole sau dusmani. Daca poti, evita orice contacte, fie la telefon, fie fata in fata, cu oameni din alt mediu decat cel cu care esti obisnuit, pentru ca iti va fi greu sa ii intelegi si sa-i accepti. Ai senzatia ca ai nimerit dintr-o data intr-un spatiu plin de rivali care au ceva cu tine, desi e doar o senzatie gresita. Fii mai relaxat cand discuti cu necunoscutii: nimeni n-are absolut nimic cu tine!

Rac

Nu apar evenimente iesite din comun astazi, dar ai o senzatie ciudata de rutina ceea ce devine apasator. Poate asteptai ceva deosebit, poate visai la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor tale frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de maruntisuri de care nu ai avut timp in alte zile, deci, pentru ca ai ceva mai mult timp liber la dispozitie, fara treburi stringente pe cap, iti aduci aminte de acele sarcini pe care in trecut le-ai tot amanat, preocupat de alte urgente.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top