Connect with us

Horoscop

Horoscop 21 aprilie 2017. Leii au nevoie de îndrumare

Horoscop 21 aprilie 2017. Taurii au sensibilitate aparte pentru persoanele aflate în suferință iar Balanțele trebuie să se detașeze de mediul ostil de lucru.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu poti colabora eficient cu persoanele bosumflate si reticente la orice propunere, ca atare primul pas e sa-ti alegi cu mai multa grija tovarasii de echipa. Ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni pesimisti din fire care spun nu la orice si nu vei avea parte de prea multe rezultate alaturi de ei.

Mai degraba te descurci singur decat cu asemenea companie! Daca insa reusesti sa aduci aproape un grup cu interese similare si cu aceeasi motivatie spre succes, lucrurile vor evolua ca la carte.

Taur

Esti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, si sufletul tau rezoneaza cel mai mult in preajma copiilor. O misiune umanitara ti s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dand cuiva de pomana pe strada, pana la ceva mult mai grandios, militand pentru drepturile celor nevoiasi, te simti implinit daca reusesti sa alungi, macar pentru o clipa, lacrimile de pe chipul unui copil.

Orice gest legat de grija pentru cei sarmani sau singuri e perfect compatibil cu modul tau de a fi, de a gandi, de a te dedica, si esti gata sa daruiesti ceva din ceea ce ai sau esti pentru a face cuiva un bine. Esti bun, esti dedicat, esti altruist: bravo tie!

Gemeni

Chiar daca ai si tu orgoliile tale si nu-ti place sa fii tratat ca si cum ai fi fragil, sunt momente in care trebuie sa accepti ca ai si tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine sa vezi ca lumea iti poarta de grija, te priveste cu mila, te alina cu vorbe dulci, dar om esti si tu, nu esti de piatra!

Topeste-ti inima in fata lor, accepta-le gesturile de afectiune, care sunt foarte sincere, lasa garda jos! Ce-ar fi sa le arati ca esti si tu sensibil? Chiar daca esti mai rational din fire, sunt momente in care trebuie sa dai platosa de auto-protectie jos si sa-ti arati sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate sa nu te miste!

Rac

Ridica-te pentru libertatea ta, nu accepta la nesfarsit o postura de subaltern, de slujitor in beneficiul altuia! Ai si tu drepturile tale, deci nu are rost sa continui sa muncesti mereu pentru altul. Ca e vorba de o activitate profesionala care te tine mereu smerit in fata unui superior agresiv sau simti ca toate greutatile familiei cad numai pe umerii tai, a venit vremea sa spui stop!

Asuma-ti rolul atat cat e normal pentru puterile tale si pentru rolul pe care il joci in acel loc, dar nu lua mai mult decat poti duce. Paseaza si altora, distribuie sarcinile celor care stau degeaba si mai si refuza ce e deja prea mult!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top