Connect with us

Horoscop

Horoscop 21 februarie 2017. Fecioarele fac planuri de viitor

Horoscop 20 februarie 2017. Previziunile astrologice complete ale zilei de luni. Planurile Racilor sunt date peste cap de o veste neasteptata. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Ziua de azi se afla sub influenta trigonului Mercur-Jupiter, care amplifica interesul pentru studii aprofundate si interdisciplinare. Prin urmare este posibil sa se manifeste o tendinta de a privi lucrurile in ansamblu, din mai multe puncte de vedere.

Este o zi excelenta pentru a face schimb de experienta cu profesionisti din domenii conexe.

La nivel macro, institutiile din domeniul juridic ar putea da dovada de mai multa transparenta si o mai buna comunicare cu presa.

Taur

Dimineata sunteti foarte activ la locul de munca si va intelegeti bine cu colegii si cu superiorii. Parcugeti o perioada favorabila in plan profesional.

Se pare ca va framanta o problema sentimentala, dar reusiti sa va pastrati optimismul.

In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite.

Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va juca un rol important in viata dumneavoastra.

Gemeni

Sunteti in forma si se pare ca va ganditi sa incepeti noi activitati pentru familie si camin. Partenerul de viata si familia va sprijina.

S-ar putea sa va preocupe micile dificultati financiare cu care v-ati confruntat in ultima vreme. Nu se intrevad probleme serioase, asa ca puteti fi mai optimist.

Rac

In prima parte a zilei sunteti apreciat pentru entuziasmul de care dati dovada in plan profesional.

Va simtiti bine la o intalnire cu prietenii si este posibil sa fiti invitat la o petrecere.

Va recomandam sa fiti cumpatat, fiindca sunteti predispus la probleme de sanatate. Nu este cazul sa va ingrijorati, poate fi vorba despre o simpla indispozitie care va trece repede.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top