Connect with us
horoscop 23 octombrie 2017

Horoscop

Horoscop 21 martie 2017. Capricornii se bucură de noi oportunități

Horoscop 21 martie 2017. Previziunile pentru ziua de marți. Capricornii se bucură de o nouă șansă!

Horoscop 21 martie 2017 Berbec

Este posibil să aveți un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile însă se pot aplana ușor, cu o vorbă bună spusă la timp. După-amiaza s-ar putea să primiți o veste bună, legată de o afacere. Sfat: Fii atent la ce spui și măsoară-ți cuvintele! Numărul norocos al zilei: 2.

Horoscop 21 martie 2017 Taur
Discuțiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta toate relațiile sociale. Încercați să vă exprimați clar și să nu evitați comunicarea, chiar dacă situația este mai delicată. Sfat: Ar fi bine să vă temperați orgoliul! Numărul norocos al zilei: 17.

Horoscop 21 martie 2017 Gemeni

Aveți tendința să fiți impulsiv, ceea ce nu este o idee tocmai bună. Ar trebui să vă calculați bine fiecare pas, mai ales în afaceri și în relațiile sentimentale. Sfat: Nu exagera cu munca! Numărul norocos al zilei: 28.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Horoscop 21 martie 2017 Rac

În prima parte a zilei aveți dificultăți de concentrare, ceea ce vă enervează groaznic și vă poate cauza probleme la locul de muncă. Nu este momentul prielnic pentru a lua decizii importante. Sfat: Acordă-ți mai mult timp pentru odihnă și relaxare. Numărul norocos al zilei: 1.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top