Connect with us
horoscop 21 octombrie 2017

Horoscop

Horoscop 21 octombrie 2017. Racii, încurajați de o persoană dragă

Horoscop 21 octombrie 2017. Previziuni pentru 21.10.2017! Racii au alături de ei o persoană care îi încurajează, în timp ce Peștilor nu le place locul în care se află.

Berbec

Simti ca in jurul tau sunt oameni nesinceri, cu doua fete, si vrei sa stai departe de ei, ca nu cumva sa-ti creeze neplaceri. Intuitia iti atrage atentia asupra adevaratelor ganduri ale oamenilor din preajma ta ceea ce e un mare atu, deoarece vei reusi sa te izolezi mai bine in acele medii unde planeaza relele intentii, ipocrizia, prietenia falsa. Mai bine singur decat intr-o companie mincinoasa! Dar nu exagera totusi: avand impresia ca peste tot sunt numai inamici, ai putea tine la distanta si oameni care ar merita increderea ta, dar, din prudenta, le interzici si lor accesul catre tine.

Taur 

Esti intr-o faza creativa in care poti lasa imaginatia sa zboare incotro vrea iar aceasta totala libertate de gandire este benefica pentru a descoperi o multime de idei noi si bune. Nu accepta sa-ti spuna altii ce sa faci, nici nu urma orbeste ordinele altora, pentru ca tu personal ai mai multe resurse pentru a-ti croi singur drumul catre ceea ce vrei sa obtii. Cu cat ai mai multa libertate de miscare si de creatie, cu atat rezultatele vor fi mai grozave, deci permite-ti sa visezi in voie cu ochii deschisi ca sa construiesti totul exact asa cum iti place. Va iesi perfect doar prin propria ta fantezie!

Gemeni

Timpul trece lent, dar tie iti convine de minune acest ritm, pentru ca te ajuta in ceea ce vrei sa construiesti. Nu ai da randament daca ai fi presat de timp si impins de la spate de termene limita, ca atare e perfect daca nu te grabesti! Cladesti totul incet si sigur si rezultatele la care se ajunge lent, tin mai mult. Ai asteptat mult acest moment, dar rabdarea de care ai dat dovada a meritat, pentru ca este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum incolo. Ai de ce sa fii multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor tai.

Rac

Ai alaturi de tine o persoana care te incurajeaza, iti da incredere in tine insuti, te sustine trup si suflet, deci il poti numi cel mai bun prieten! Te ajuta intr-o situatie care lui ii este deja cunoscuta, a trecut si el prin ceva similar, si nu te lasa sa pierzi timp pretios cautand solutii pe care el deja le detine. Ti le impartaseste cu bucurie si cu atat mai mare e satisfactia sa de a-ti fi de ajutor cu cat vede ca tu chiar ii urmezi sfaturile si indrumarile. De aici se poate lega o relatie de succes, din care ai multe de invatat.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top