Connect with us

Horoscop

Horoscop 22 aprilie 2017. Scorpionii trebuie să lupte pentru visurile lor

Horoscop 22 aprilie 2017. Berbecii explorează noi alternative iar Capricornii iau asupra lor prea multe griji.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Uneori, cele mai bune solutii nu vin din directia cu care esti obisnuit, ci din diverse alte unghiuri la care, inainte, nici nu te gandeai ca la o optiune viabila. Ca atare nu te incapatana sa mergi doar pe calea deja cunoscuta, cea pe care ai mers de o suta de ori inainte, ci gandeste-te la variante ocolitoare, la cai originale, la carari nebatatorite de nimeni. Ele pot duce mai repede acolo unde sperai.

Lasa-ti imaginatia sa caute alternative si urmeaza-le cu mult curaj. Intr-o zi nu vor mai fi ciudate, ci la dispozitia oricui, deci tu te poti numi acum deschizator de drumuri, pionier temerar in explorarea altor perspective.

Taur

Probleme cu banii zici? Nici vorba, deci scoate din vocabular sau din gand cuvinte precum saracie, datorii, griji materiale. N-au ce cauta in mintea ta, pentru ca ele sunt cele care pot naste alte probleme. Gandirea pozitiva face minuni astazi, ca atare incarca-te cu termeni benefici, precum abundenta, bogatie, prosperitate, succes material, cumparaturi minunate!

Ele au un efect excelent asupra tonusului tau general, deci fa tot posibilul sa nu discuti cu nimeni astazi despre bani cu ton panicard, negativ, trist. Invata sa vezi in jur abundenta si cheam-o cu incredere si in calea ta: o meriti!

Gemeni

Spune stop si porneste de maine intr-o cu totul alta directie decat inainte. Accepta ca exista si alte viziuni, si alte opinii, si alte unghiuri de vedere, pe langa al tau si, daca ti se pare ca suna promitator, preia-le imediat, pentru ca sunt in beneficiul tau.

Poate fi ca o renastere, ca o perspectiva complet noua, intr-o lumina care iti convine de minune, deci numai de tine depinde sa pui punct aici unei atitudini gresite sau invechite, si sa alegi altceva. Imbraci o haina complet diferita, mult mai complexa, dar nu te mai intoarce la cea de pana mai ieri. Gata, esti altul!

Rac

Nu-ti propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj sa tintesti pana departe, catre un tel mai indepartat. Chiar daca evolutia va fi ceva mai lenta si deloc usoara, merita sa faci acest pas, pentru ca va fi un succes deplin.

Ai rabdare, vasleste incet, nu pretinde rezultate imediate si nu-ti pierde increderea nici macar in momentele cand ti se va parea ca nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar ca mult mai anevoios decat ai fi asteptat, ca atare continua pe aceeasi cale, cu incredere maxima in succesul final.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top