Connect with us
Horoscop zilnic 22 decembrie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Horoscop

Horoscop 22 decembrie. Peștii au nevoie de liniște

Horoscop 22 decembrie 2016. Previziuni pentru 22.12.2016!

Racii sunt în fața unui eveniment care îi entuziasmează la maxim, iar Capricornii se simt perfect în pielea lor.  Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop 21 decembrie – Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec 

Coincidentele sunt semne de bun augur care te duc mult mai repede spre implinirea unui vis, iar azi ai parte de multe astfel de semne bune! Profita de ele, bucura-te daca-ti apar pene in drum, monede pe strada, sau cine stie, chiar si un cosar, desi suna demodat, dar toate aceste superstitii au rolul de a-ti ridica tie moralul si de a te face sa zambesti pentru a avea o zi buna.

Cand vezi cat de multe se aglomereaza azi in drumul tau, ar fi si culmea sa nu le observi, deci incarca-te de energia pozitiva a acestor semne pe care destinul ti le presara in cale spre bucuria ta. Altfel te simti dupa ce tocmai ai vazut ca cineva acolo sus te iubeste si iti lasa astfel de maruntisuri dragalase!

Taur 

A fi singur nu e chiar asa de rau, deci nu privi in jur cu ostilitate doar pentru ca nu apare nimeni sa te insoteasca in ceea ce ai de facut. A fi singur de multe ori inseamna a fi liber sa faci totul dupa cum crezi tu de cuviinta, pentru ca nu ai parte intotdeauna de cei mai potriviti companioni.

Daca insisti sa chemi pe cineva alaturi de tine, vei ajunge la concluzia ca mult mai bine te-ai fi descurcat pe cont propriu, ca atare gandeste-te de doua ori inainte de a suna un prieten. S-ar putea sa nu dai de cineva in cele mai bune toane si sa-ti strice si tie tot cheful, ba chiar sa-ti incurce si toate treburile!

Gemeni

Desi esti prezent aici si acum si dai impresia ca esti total implicat in ceea ce se petrece in jurul tau, tu de fapt esti cu gandul in alta parte. Nu poti sa nu te gandesti clipa de clipa la cu totul altceva, la o persoana de departe – nu la cei de langa tine, la un plan de viitor – nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni candva – si nu la prezentul tangibil.

Norocul tau e ca reusesti sa te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn ca nu neglijezi prezentul cu gandul la viitor. Dai dovada de o perfecta organizare a resurselor tale, pentru ca nimeni nu-ti va putea reprosa ca esti cu gandul in alta parte: te concentrezi la fel de eficient si de serios si la ceea ce e concret in fata ta, si la ceea ce abia se naste in mintea ta.

Rac 

Esti in fata unui eveniment care te entuziasmeaza la maximum, pe de o parte, dar te si emotioneaza, pe de alta parte. Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te tine departe, pentru ca ai dori, dar parca n-ai dori sa se intample.

Lasa-te dus de val, nu te mai gandi atat la ce va urma. Trac e firesc sa ai ca in fata oricarui nou inceput, dar daca faci primul pas cu entuziasm si incredere in ce va urma, nimic nu are ce sa te abata de la telul propus. Temerile care ti se infiltreaza in suflet pot strica multe, deci uita de ele!

Citește și: Horoscop 2017 – Calendarul deciziilor importante

Leu 

Privesti la partenerul tau si nu-ti vine a crede ce atitudine noua observi la el! Se tine de cuvant, isi ia angajamente solide, isi ofera dovezi concrete de loialitate si iubire, ceea ce nu poate fi decat un motiv de a investi si mai multa incredere in el.

Iti spune clar ce vrea de la tine, ca asteapta ca relatia voastra sa prinda si mai mult radacini, ca e pregatit sa-ti asume responsabilitati mature, deci e un semn ca relatia voastra a devenit extrem de serioasa si ai pe cine te baza. Ti tu te-ai schimbat in ultima perioada, dar el s-a schimbat mai mult si cand te uiti la el iti inspira deplina securitate!

Horoscop 22 decembrie 2016

Fecioara

Nu te crampona de cateva banale hopuri, care sunt absolut firesti in evolutia ta spre telul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te asteapta la destinatie, spunand cu incredere deplina ca poti, ca merge, ca totul este in regula.

Daca incepi sa iei la bani marunti chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie si timp pretios pentru nimicuri. Mai bine privesti deja la ceea ce te asteapta dincolo de aceasta etapa, pentru ca tinta aceea merita toata atentia. Te atrage si astfel te si sustrage de pe calea plina de hartoape de acum, deci concentreaza-te doar la ceea ce te asteapta la destinatie.

Balanta 

Privesti prea suspicios o anumita relatie care ar merita mai multa incredere din partea ta. Te porti extrem de prudent fata de acea persoana, dar… stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi. Daca ti-e frica de tradare, de minciuna, de infidelitate, ele chiar vin!

Daca ti-ai deschide mai mult mintea si inima in fata sa, v-ati cunoaste mai bine si ai vedea ca nu are rost sa impui distanta. Ba chiar s-ar putea sa descoperi ca simtiti sau ganditi la fel in unele momente si va aflati pe aceeasi lungime de unda. Din cu totul alt punct de vedere, una din relatiile tale de suflet, evolueaza atat de bine, ca aproape comunicati telepatic, fara sa mai fie nevoie de cuvinte. E o placere sa dezvolti asemenea relatie!

Scorpion 

Lumea larga e marea ta atractie si, daca ai putea, ai urca in primul tren ca sa pleci unde vezi cu ochii. Ziua e perfecta pentru calatorii, dar nu neaparat pentru deplasari care au un anumit scop, de exemplu o delegatie la serviciu sau o calatorie de afaceri, ci mai degraba o excursie de placere, in care sa ai timpul si starea potrivite pentru a explora, pentru a vedea, o calatorie in care sa nu te impinga nimeni si nimic de la spate ca sa ajungi la o anumita destinatie, ci sa te bucuri de aventura in sine.

Si daca tot e vorba de aventura, aceasta ar putea fi atmosfera multor deplasari ale zilei, deci nu te astepta ca totul sa mearga lin si programat de la plecare pana la sosire. Ceva ciudat, neprevazut, incitant va aparea pe parcurs, dar iti place!

Sagetator 

Daca unii oameni a caror parere o asculti si o respecti ca pe litera de lege, iti spun ca un anumit lucru trebuie sa mearga intr-o anumita directie, ii crezi, de parca parerile lor ar fi avizate si documentate. Daca cineva drag iti spune asta, nu-l crezi, dar daca medicul, preotul, profesorul sau seful o spune, gata, e sfant si faci ca atare.

Deci, daca vrei sa dai startul unei schimbari majore in viata ta, e bine sa ceri parerea unui astfel de om pentru ca nu vei putea sa-l refuzi. Presupui ca parerile sale vin dintr-o experienta de viata mult mai bogata si tot ce poti face e sa accepti, sa te supui, sa le urmezi ca pe reguli obligatorii, dar benefice tie!

Capricorn 

Te simti bine in pielea ta si reusesti sa privesti tot ce se petrece in jurul tau cu mult optimism, precum un copil care se bucura de orice. Pastreaza acest tonus ridicat pe parcursul intregii zile, pentru ca te va ajuta de multe ori sa treci peste momentele critice.

Daca iti torni cenusa in cap la orice nimic, iti strici toata buna dispozitie, ca atare fa glume pe seama lucrurilor care nu-ti plac, amuza-te de piedici si comentarii rautacioase, deci nu pune nimic la suflet. Joaca-te si tu si raspunde in doi peri celor care, aparent, au ceva impotriva ta, si nu-ti asuma vini care nu iti apartin. Fa haz!

Varsator 

Esti cam impulsiv si refuzi o multime de solicitari sincere din jurul tau. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul si nu-i lasi sa-si exprime doleantele. Incearca sa te pui un pic in pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, si vezi ca nu e deloc de glumit.

Si tu ai trecut prin astfel de situatii si ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la usa ta, cat timp tu chiar detii solutia la problema care ii macina. Ar fi un semn de egoism din partea ta sa le spui nu, cand stii prea bine ca i-ai putea ajuta fara nici un efort. Nici nu stii cand vei avea si tu nevoie de ajutorul lor candva!

Pesti 

Linisteste-ti sufletul tulburat, pentru ca nu ai motive sa-ti faci atatea griji! Stresul a pus stapanire pe tine fara nici un rost, ca atare aceste griji care te apasa nici macar nu sunt justificate. Te temi de lucruri care nu exista, vezi in jurul tau pericole neinsemnate, si iti incarci sufletul cu emotii negative care te fac sa te comporti ciudat.

Calmeaza-te inainte de a lua decizii sau de a face ceva, pentru ca aceasta stare emotionala sensibila te-ar putea determina sa faci alegeri gresite, impins de la spate de frici. Esti pe teren sigur, deci nu are nici un rost sa te temi de nimic, deci mai relaxeaza-te si tu!

Horoscop 22 decembrie 2016 oferit de ACVARIA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top