Connect with us
Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Iată ce au pregătit astrele pentru zodii în acest final de săptămână.

Horoscop

Horoscop 22 iunie 2017. Taurii, pregătiți să-și ceară iertare celor cu care s-au certat

Horoscop 22 iunie 2017. Taurii sunt sfătuiți să fie deschiși spre împăcare, să facă ei primul pas și să-și ceară iertare în fața celor cu care s-au certat.

Berbec

E vremea sa spui adio unei stari de lucruri, celui care ai fost, etapei de viata in care ai evoluat pana azi, ca de maine sa pornesti spre alt nivel! E un moment excelent sa renunti la ceva ce te tine pe loc, ce nu-ti mai trebuie, ce nu-ti face bine, deci gandeste-te foarte sincer ce nu ai mai dori sa cari dupa tine. Chibzuieste profund si, daca esti pregatit sa pornesti in alta directie, schimba totul, pregatit pentru marea renuntare care te duce spre o alta etapa de viata. E timpul sa-i pui punct si sa nu te mai intorci niciodata la ceea ce lasi in urma.

Taur

Fii deschis spre impacare, spre armonizare, pentru ca e momentul ideal pentru a face pace cu toata lumea. Mai intai cu cei mai apropiati tie, deci cere-ti iertare, in felul tau, cu voce tare sau in gand, pentru ceea ce stii ca n-ai facut tocmai bine fata de ei si arata-te dispus sa te schimbi pentru a fi pe placul lor. Apoi indreapta-ti privirea spre lumea larga si arunca in eter, spre univers, scuzele tale. Daca o relatie n-a mers prea bine, emite mai clar dorinta de a deschide o cale spre dialog, de a repara relatia, de a discuta rational si cu calm despre voi, pentru a mai da o sansa relatiei.

Gemeni

Nu ai mai avut parte demult de o zi atat de buna si de energica, de parca s-au adunat in acelasi timp mai multe forte care vor conlucra in favoarea ta. Asta e sansa ta de afirmare, norocul tau de a-ti vedea visul cu ochii, o ocazie rara de succes. Parca totul se rezolva mai bine decat ai fi putut spera, ocrotit de o aripa protectoare, Profita de auspiciile grozave ale acestei zile care te pot duce chiar si mai departe decat ce ti-ai propus, un val te impinge repede si usor spre tinta cea mai inalta.

Rac

Ai la cine apela, la nevoie, privesti in jurul tau si descoperi ca ai prieteni de nadejde care sunt gata sa contribuie la actiunile tale cu ceea ce pot. Totusi, nu toti se vor tine de cuvant, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul in piept ca-ti poate rezolva tie cine stie ce problema. Unii arunca promisiuni in vant, altii se dau mari ca-ti pot oferi marea cu sarea, dar daca ai apela la ei, in mod concret, ai vedea ca incep sa bata in retragere, cautand scuze puerile. Tot tu, de unul singur, esti capabil sa depasesti momentul!

Leu

Nici nu-ti vine a crede ce bine se rezolva azi o problema cu care te-ai confruntat multa vreme, dar care isi gaseste solutia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parca ti se face dreptate intr-o clipa, in ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a le reaseza pe toate pe fagasul normal. Ai motive de bucurie, pentru ca resimti aceasta situatie ca pe un drept recastigat pe merit si pentru care ai de ce sa fii fericit.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top