Connect with us

Horoscop

Horoscop 22 martie 2017. Schimbări majore pentru nativii din Balanță

Horoscop 22 martie 2017. Previziunile pentru ziua de miercuri. Nativii din Balanță sunt pregătiți să facă schimbări importante!

Horoscop 21 martie 2017 Berbec

Vă lipsește simțul practic și nu este momentul prielnic pentru a începe noi activități. Se poate ivi și o controversă cu partenerul de viață, într-o problemă financiară. Sfat: Amânați deciziile importante pe mâine și nu vă luptați să vă impuneți opiniile cu orice preț. Numărul norocos al zilei: 14.

Horoscop 21 martie 2017 Taur

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți indispus din cauza unor probleme sentimentale. La locul de muncă reușiți să faceți față sarcinilor, dar doar cu sprijinul unui coleg mai experimentat. Sfat: Evitați speculațiile! Numărul norocos al zilei: 8.

Horoscop 21 martie 2017 Gemeni

Vă aflați în fața unei dileme: ori finalizați un proiect la locul de muncă, ori vă ocupați de o afacere personală, care se anunță foarte profitabilă. Decizia este dificilă și ar trebui să vă acordați mai mult timp de gândire.  Sfat: Analizează totul cu atenție înainte să iei o hotărâre! Numărul norocos al zilei: 1.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Horoscop 21 martie 2017 Rac

Sunteți indispus din cauza unor probleme sentimentale și vă refugiați în muncă. Sfatul unei persoane mai în vârstă v-ar putea ajuta să rezolvați divergențele cu partenerul de viață. Sfat: Propune-ți obiective realiste. Numărul norocos al zilei: 29.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top