Connect with us
horoscop 22 septembrie 2017

Horoscop

Horoscop 22 septembrie 2017. Scorpionii, preocupați de viitor

Horoscop 22 septembrie 2017. Scorpionii sunt preocupați de viitorul carierei lor, în timp ce Capricornii nu ar trebui să pună la suflet criticile pe care le aud azi.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Ar fi multe de facut astazi, dar nu prea ai chef de nimic. Daca ar fi sa alegi intre a merge intr-o vizita sau a sta acasa, ai prefera lenea in propriul tau camin. Totusi, de dragul familiei, esti nevoit sa renunti la unele din comoditatile personale pentru a-i insoti sau a le face lor pe plac. Chiar daca nu ai starea necesara pentru o plimbare, pentru copii o vei face. Chiar daca sanatatea iti joaca feste, de dragul partenerului mergi acolo unde iti cere el. De fiecare data faci altceva decat ai dori tu cu adevarat, dar merita efortul.

Taur

Cea mai mare preocupare a zilei e traiul linistit in caminul perfect. Daca inca nu ai un loc al tau pe care sa-l numesti acasa, ai sansa de a face planuri mari in acest sens. Visezi cu ochii deschisi si iti imaginezi cum ar fi casa ta de poveste! Continua sa lasi fantezia sa zboare in voie, creeaza mental un decor ideal in care te vezi traind, pentru ca unele vise chiar se implinesc! Vezi cu ochii mintii ca locuiesti intr-un spatiu exact asa cum ai dorit dintotdeauna si crede cu tarie in aceasta materializarea viziunii tale!

Gemeni

Ai invatat multe de la viata si ai ocazia de a arata concret efectele unei lectii asumate candva. Atunci ai gresit, ai platit pentru greseala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovada de ambitie si dorinta de a deveni mai bun. Acum se vad urmarile acelui moment decisiv si acum totul iese mult mai bine, chiar daca treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive sa gresesti, ci dimpotriva, e o oportunitate excelenta de a demonstra cat de mult te-ai maturizat si ce bine ai invatat lectia respectiva candva. Acum spui cu mai multa incredere ca orice problema are intotdeauna o solutie!

Rac

Nu te astepta ca relatia dintre sexe opuse sa se desfasoare pasnic si armonios, pentru ca oricum ai privi lucrurile, barbatul si femeia nu pot fi la fel. Daca celalalt ridica tonul, incearca sa aplanezi tu conflictul inainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie sa cedeze, deci fii tu balanta care mentine echilibrul intre energiile descatusate. Tu poti fi cheia armoniei depline intre partea masculina si cea feminina aflata azi in conflict, deci accepta faptul ca celalalt e nervos. In fond contrastele de atrag, deci nu-ti displace aceasta lupta intre un el si o ea, indiferent in ce tabara esti.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top