Connect with us
Horoscop 23 aprilie 2017. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scoprion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Horoscop

Horoscop 23 aprilie 2017. Balanțele sunt îndrăgostite

Horoscop 23 aprilie 2017. Leii nu știu ce să facă în situația în care se află, în timp ce Vărsătorii atrag persoane de încredere în preajma lor.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Cu cat nasti mai multe controverse prin faptele tale, parca te ambitionezi si mai tare, de obicei nu esti atat de bataios, dar azi crezi atat de mult in ideile tale incat esti gata sa te lupti pana la capat pentru ele, in ciuda contradictiilor care se incing. Lucrezi bine chiar si sub presiunea criticilor din jur, pentru ca esti convins ca pana la urma ti se va da dreptate si ca se vor convinge si ceilalti ca parerile tale sunt cele mai bune.

Insista, ramai ferm pe pozitie si nu te lasa doborat de un refuz sau o critica severa, pentru ca nu le meriti.

Taur

Nu incerca sa controlezi tu toate etapele unui plan pe care il construiesti, pentru ca unele lucruri chiar nu depind de programarea ta stricta. Mai e nevoie si de putina flexibilitate, sa te lasi dus de curent incotro vrea el, pentru ca si hazardul are un cuvant de spus in succesul final.

Daca incerci sa conduci totul dupa niste reguli foarte rigide, exista riscul sa scapi din vedere aspecte care ar putea aparea pe parcurs din afara propriei tale vointe si, dorind sa mergi doar pe drumul ales de tine, sa nu le vezi sau sa nu le lasi sa se manifeste. Mai lasa lucrurile sa curga un pic si asa cum vor ele: poti avea parte de surprize!

Gemeni

Desi esti cel mai deschis spre nou si spre schimbare, de data aceasta esti influentat negativ de persoane mai fricoase din jurul tau care iti taie elanul. Din cauza lor, parca iti pierzi si tu curajul sa mai pornesti pe calea cea noua care se deschide in fata ta, si bati incet in retragere. Nu renunta, e doar un moment trecator de slabiciune, pentru ca mai ai nevoie de unele dovezi care sa stabilizeze drumul pe care pornesti.

Prefa-te ca nu auzi zvonurile sau barfele care mai vin de la ceilalti, pentru ca unii oricum nu stiu altceva decat sa comenteze ceea ce faci tu. Ei nu au curaj, dar stiu sa critice si sa taie aripile celor indrazneti asa ca tine!

Rac

Ar exista doua directii la fel de interesante in care ai vrea sa te implici, dar trebuie sa recunosti ca nu poti da randament la fel de bun daca lucrezi pe doua fronturi. Alege dintre cele doua sensuri doar unul din ele, asupra caruia sa te concentrezi, dar fara a refuza cea de a doua varianta. Doar o amani cateva zile, pentru ca dupa ce iti vei onora sarcinile fata de prima directie, te vei putea gandi si la cealalta.

Daca ai respinge acum complet alternativa oferita, ai ramane mereu cu gandul la ea intrebandu-te ce-ar fi fost daca alegeai invers. Nu renunta, deci, la paleta larga de optiuni, ci doar pastreaza-le in rezerva, ca pe un as din maneca.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top