Connect with us

Horoscop

Horoscop 23 iulie 2017. Norocul e în preajma Peştilor

Horoscop 23 iulie 2017. Norocul e în preajma Peştilor, în timp ce Capricornii îşi deschid inima.

Berbec

Relatia in care ai investit multa energie si incredere da semne de evolutie excelenta, ceea ce iti inspira incredere pe viitor. Privesti la omul de langa tine cu admiratie, semn ca apreciezi tot ce face pentru tine si ceea ce inveti permanent din interactiunea cu el. esti si tu foarte devotat acestei relatii, oferi la fel de mult pe cat primesti, pentru ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. E un coechipier de nadejde, un prieten apropiat, un tovaras de lucru echitabil, si nu simti nicio clipa ca doar tu ai duce in spate tot greul, ci dimpotriva: impartiti totul excelent!

Taur

Te afli inaintea unui eveniment caruia ii acorzi o importanta speciala. Ai emotii, desigur, ca inaintea oricarui moment capital. E nevoie sa iei decizii foarte clare, pentru a fi sigur ca alegi calea cea mai buna pentru tine. Ca sa poti trasa o directie dreapta si buna inaintea ta, mai intai ar fi bine sa arunci o privire limpede inapoi, ca sa cureti spatiul din jurul tau. Da la gunoi ce nu-ti mai este de folos (relatii, amintiri, informatii, resentimente) si abia dupa aceea porneste pe noul drum cu inima complet purificata, gata sa primesti altceva. Deschide-ti aripile si zbori eliberat de balastul trecutului!

Gemeni

Ai nevoie de putina liniste, pentru a te concentra asupra unor planuri personale. Daca in jur ar fi galagie si agitatie, nu ai da randament, ci ti-ar fugi imediat gandul in alta parte, ca atare gaseste un loc doar al tau, izolat, departe de lume, pentru a te putea apleca doar asupra problemei care te preocupa. E ca si cum te-ai pregati pentru un examen capital si trebuie sa-ti faci ordine prin idei, prin cunostintele deja acumulate, deci o biblioteca, o casa la tara sau pur si simplu inchis de buna voie in camera ta ar fi cateva solutii pentru a bloca orice influenta din afara. Roadele vor fi excelente daca reusesti sa fii singur!

Rac

Erai linistit si credeai ca vei mentine aceasta stare de confort cat mai mult timp posibil, dar se pare ca lucrurile stau cu totul altfel decat ti-ai planificat. In loc de liniste, de pasivitate, de comoditate, apar brusc tot felul de evenimente neprevazute care iti cer reactii foarte rapide. Nici vorba de asteptat si stat degeaba in asemenea conditii, ci trebuie sa pui imediat mana pe unelte ca sa intervii rapid. Incearca sa mentii ceva din calmul initial, ca sa fii sigur ca iuresul de noutati care dau navala nu te impinge in directii incomplet analizate, deci inainte de a porni noua aventura, stai un pic si chibzuieste la rece.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top