Connect with us
Horoscop 23 mai 2017. Capricornii trebuie să mai lase puțin garda jos. Află ce îți rezervă astrele în această zi.

Horoscop

Horoscop 23 mai 2017. Capricornii trebuie să mai lase puțin garda jos

Horoscop 23 mai 2017. Taurii privesc spre viitoarele etape ale unui proiect.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Discutia pe care o ai azi cu ceilalti membri ai familiei are darul de face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveti cu totii starea necesara si timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmeaza sa se intample si va mai clarificati aspectele incerte. De acum inainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va indreptati si veti fi recunoscatori acestei zile care v-a asezat fata in fata cu sinceritate pentru a va prezenta fiecare intentiile si asteptarile. Era nevoie de aceste lamuriri!

Taur

Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensa nerabdare si entuziasm. Daca ai putea sa-ti pastrezi acest tonus pana la capat, roadele promitatoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alunga orice urma de suspiciune sau de teama si ia-l pe pot in brate in fata oricarei provocari! Vei vedea cu bine incep sa se aseze toate acela locul lor numai datorita acestei atitudini de invingator!

Gemeni

Uneori, e nevoie sa purifici spatiul in care traiesti, sa dai afara ceea ce nu-ti face bine, sa te debarasezi de balastul care te inconjoara. Acorda atentie locului in care te afli si arunca pe fereastra tot ce nu-ti mai face bine, tot ce-ti blocheaza fericirea, tot ce-ti creeaza o senzatie de disconfort, ca si cum ai fi captiv intr-o lume impura. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emotii care nu iti fac bine, deci fa acest gest fara nici un fel de regret. Nu te lega de nimic, mai ales daca acel lucru chiar nu-ti inspira bucurie si pace, ca atare, daca in casa, in inima sau in viata ta exista un gunoi, da-l afara pur si simplu. Creeaza un spatiu nou de evolutie, ca si cum chiar tu esti altul!

Rac

Rezista ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reusit sa o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de acesti bani cu alta ocazie, dar daca o consumi rapid, vei regreta mai tarziu necugetarea de acum. Analizeaza atent resursele de care dispui, gandeste-te ce plati mai ai de facut luna asta, adu-ti aminte de datoriile care asteapta la rand, totul inaintea oricarei ispite de a-ti cumpara cine stie ce obiect de care ai impresia, acum, ca ai nevoie. Dupa ce-l vei cumpara, iti vei da seama ca putea sa mai astepte, dar alte obligatii financiare, mult mai urgente, nu… E vremea altor plati, mai putin placute, nu a cumparaturilor!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top