Connect with us
Horoscop 23 martie 2017. Previziuni astrologice pentru ziua de joi. Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop

Horoscop 23 martie 2017. Zi deosebită pe plan sentimental pentru LEU

Horoscop 23 martie 2017. Previziunile pentru ziua de joi. Nativii din Rac se bucură de aprecierea celor din jur!

Horoscop 23 martie 2017 Berbec

Dimineața s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă va farmeca. Vă sfătuim să fiți prudent și modest. În privința afacerilor, ar fi bine să nu riscați nimic. Puteți să vă bazați pe intuitie. Numărul norocos al zilei: 3.

Horoscop 23 martie 2017 Taur

Sunteti inventiv, bine dispus și gata să întindeti o mâna de ajutor oricui are nevoie. Reușiți să vă afirmați la locul de muncă. Relațiile cu prietenii și familia sunt foarte bune. Spre seară, sunteți romantic și nu este exclus să faceți un cadou persoanei iubite. Vă recomandăm să nu neglijați odihna. Numărul norocos al zilei: 2.

Horoscop 23 martie 2017 Gemeni

Aveți șanse să cumpărati un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. După-amiază este posibil să vă schimbați programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar va fi nevoie să rămâneți la muncă până seara târziu. Numărul norocos al zilei: 8.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Horoscop 23 martie 2017 Rac

Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveți. Relațiile parteneriale au o evoluție foarte bună. Sunteți dispus să vă ajutați colegii și să le oferiți sfaturi utile. Aveți grijă să nu promiteți decât ceea ce depinde de dumneavoastră!Numărul norocos al zilei: 11.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top