Connect with us
horoscop 23 octombrie 2017

Horoscop

Horoscop 23 octombrie 2017. Capricornii se îndoiesc de şansele lor

Horoscop 23 octombrie 2017. Capricornii se îndoiesc de şansele lor de succes, în timp ce Peştii se integrează în orice mediu, cu uşurinţă.

Berbec

Te simti ignorat si nebagat in seama, dar in loc sa stai si sa suferi pentru acest tratament care nu-ti place, mai bine ti-ai revizui atitudinea sa descoperi ce nu le e pe plac celor din jurul tau de te dau la o parte. Sigur e o problema de comunicare la mijloc, ei nu te inteleg pe tine, tu nu-i intelegi pe ei, si de aici se nasc animozitatile. Recunoaste ca nu esti intru totul de acord cu cei din preajma ta, deci de ce ar fi ei de acord cu tine? Accepta-ti unicitatea, admite ca fiecare e altfel decat celalalt, si fiecare trebuie sa va acceptati unii pe altii chiar si asa, diferiti fiind. Nu pretinde ca lumea sa se adapteze la stilul tau, ci fa tu ceva sa te integrezi in acel mediu.

Taur 

Ai unele rezerve cu privire la calatoria pe care trebuie s-o faci, ori pentru ca nu esti in cea mai buna forma pentru a pleca la drum (ori fizic, ori financiar), ori pentru ca nu sunt intrunite toate conditiile unei deplasari in deplina siguranta. Daca poti amana calatoria pe altadata, ar fi mai bine, dar inainte de orice analizeaza conditiile acestei calatorii, ca nu cumva sa fii influentat negativ de cineva care de fapt vrea sa te tina acasa. Oricat de obosit ai fi sau oricat de ocupat, o iesire afara din mediul tau cotidian nu strica, ci ti-ar fi de folos, dar trebuie sa analizezi mai intai daca tu chiar poti sa pleci acum, daca nu cumva sunt piedici mai mari decat vointa ta care te tin pe loc.

Gemeni

E o placere sa vorbesti despre meritele tale intr-o companie care te stimuleaza sa arati ce ai mai bun in tine. Ai cu cine-ti masura fortele, pentru ca e vorba de tovarasi de lucru la fel de bine pregatiti, la fel de ambitiosi. E o satisfactie aparte sa-ti compari cunostintele si valoarea in raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivatie sa fii comparat cu oameni mediocri, insignifianti, modesti, care se multumesc cu putin de la viata, or asa, ai in fata ta persoane la fel de puternice ca tine care vizeaza succesul la cel mai inalt nivel, ca si tine! Cu ei sa te compari, pentru ca te vor ambitiona si mai si!

Rac

Ai planuri mari si vise imense, dar nu trebuie sa te indoiesti nicio clipa de capacitatea ta de a le vedea realizate. Poti mai mult decat ai putea crede despre tine insuti, ca atare lasa modestia sau frica de esec la o parte, pentru ca esti pregatit pentru orice provocare, oricat de indrazneata ar fi. Alege-ti tinte mari, nu te multumi cu putin, vezi cat de multe lucruri cu adevarat importante iti doresti de la viata si concentreaza-te asupra lor. Esti intr-un moment in care esti ajutat sa-ti implinesti cele mai mari vise, deci merita sa ridici stacheta cat mai sus. Poti si singur, dar apar si suficiente persoane care pot juca si ele un rol important in succesul tau final, ca atare apeleaza la serviciile lor. Ai de invatat din asta!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top