Connect with us
horoscop 23 septembrie 2017

Horoscop

Horoscop 23 septembrie 2017. Balanțele, cuprinse de emoții negative

Horoscop 23 septembrie 2017. Balanțele sunt induse în eroare de emoții negative, în timp ce Săgetătorilor le zboară mintea.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

A trece cu vederea, a ierta, a face sacrificii sunt un semn de intelepciune, deci nu ezita sa te folosesti de aceste atribute. Nu oricine poate face asta, dar tu dai dovada de o imensa toleranta, pentru ca iti dai seama ca nu are rost sa diseci firul in patru. Daca ai incepe sa analizezi la bani marunti, sigur ca ai gasi multe si marunte, dar fa cu incredere compromisurile care ti se cer, pentru ca se vor dovedi a fi cel mai matur lucru pe care il poti face in situatia de fata. Sunt o multime de detalii care altadata te-ar fi oprit din elan, dar azi nu merita sa le scoti la lumina. Daca le ignori, nu inseamna ca nu exista, dar nu e momentul sa le dramatizezi!

Taur

Uneori, a pune punct unei situatii din care nu mai ai nimic bun de castigat e cea mai mare dovada de vointa. Asta trebuie sa faci si azi, sa-ti iei inima in dinti si sa spui adio acelei situatii care ar fi trebuit sa dispara mai demult din calea ta, dar tot te-ai tinut cu dintii de ea. Fii acum puternic, ferm, pregatit pentru marea ruptura, pentru ca vei vedea ca te vei simti mult mai bine fara acel lucru, decat tot incercand sa-l pastrezi in viata ta. Hai, spune stop si apoi mergi mai departe complet debarasat de trecutul care nu te mai ajuta. Priveste spre ziua de maine, ca si cum ai fi nou nascut!

Gemeni

Ai tendinta de a te juca prea mult cu lucruri importante in care altii chiar cred. Nu rade de visele lor, pentru ca nici tie nu ti-ar placea ca altii sa te dezarmeze atunci cand lupti pentru un scop major. Mai bine l-ai ajuta pe cel care-ti impartaseste ce-si doreste cel mai mult de la viata, pentru ca sta cumva in puterea ta sa-l stimulezi cu o vorba buna. Daca-i intorci toate spusele pe dos si faci glume nesarate pe seama planurilor sale, risti sa pierzi increderea sa. Nici ironia si nici criticile nu sunt solutia de a-l ajuta pe cel care doreste sa-si implineasca un vis.

Rac

Ceea ce ar fi trebuit sa mearga ca pe roate, influentat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealalta. O rasturnare de situatie neasteptata schimba complet cursul lucrurilor si, in loc sa ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie in plus pentru a repara situatia. Cineva intervine in problemele tale considerand ca-ti este de ajutor, dar faptele sale mai degraba te incurca si mai bine nu te folosesti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, cand ceea ce trebuia sa ajunga la succes tinde spre directia diametral opusa.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top