Connect with us

Horoscop

Horoscop 24 martie 2018. O zodie nu are încredere în nimeni astăzi

Horoscop 24 martie 2018. O zodie nu are încredere în nimeni astăzi. Află ce îți rezervă astrele în această zi, tu sub ce semn zodical te-ai născut?

Horoscop 24 martie 2018. O zodie nu are încredere în nimeni astăzi

Citeşte horoscopul pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec – Horoscop 24 martie 2018

Esti invitat sa te alaturi unei cauze desi nu simti ca interventia ta ar duce, din prima, acolo unde speri. Nu te teme sa incerci, considera-l doar un antrenament, experimentezi ceva inainte de a ajunge la rezultatele visate.

Nimeni nu e reusit sa inventeze ceva de mare valoare dintr-o singura incercare, ca atare alatura-te acestui proiect fara a astepta vreo rasplata. E inca o incercare din atatea altele, dar care va pune o caramida in plus la experienta ta de viata.

Tocmai pentru ca stii ca nu esti foarte bine pregatit sau nu ai experienta necesara, lucreaza ca voluntar, fara sa ceri bani sau alte merite.

TAUR – Horoscop 24 martie 2018

Chiar daca de multe ori preferi sa ramai in banca ta si sa-ti vezi de treaba de unul singur, de data aceasta succesul apare numai daca te integrezi cu succes intr-un grup cu acelasi interes. Toti urmariti acelasi lucru, deci va puteti uni fortele pentru a ajunge acolo unde va doriti.

Impreuna munciti si, la urma, tot impreuna veti imparti roadele. Ai norocul de a gasi un grup de persoane care iti seamana, printre care te simti bine, incat comunicarea si cooperarea merg ca pe roate. Adapteaza-te tu lor, nu le cere lor sa se comporte ca tine, pentru ca merita sa li te alaturi!

GEMENI – Horoscop 24 martie 2018

Nu te apuca de sarcina pe care o ai azi in plan fara sa fii sigur ca ai inteles perfect ce ai de facut. Din graba, ca sa nu pierzi timpul, ai fi tentat sa pornesti fara sa te informezi suficient si vei da piept cu un moment critic ce te poate intoarce inapoi.

Este un plan dificil, nu se ajunge repede sau usor la rezultate, dar daca te documentezi cu seriozitate si cantaresti atent ce ai de facut, pe ce resurse te bazezi si cu ce strategie pleci la drum, lucrurile vor progresa foarte bine.

Greu e sa iei startul, pentru ca, pe urma, vor merge de la sine, dar nu porni pana nu ai studiat problema pe toate fetele. Se pot ascunde multe aspecte subtile in spatele aparentelor!

RAC – Horoscop 24 martie 2018

Nu sta sa-ti plangi singuratatea, pentru ca exista ceva bun si in a fi singur. Privita intr-un ton optimist, singuratatea este tot una cu libertatea, deci bucura-te ca nu e nimeni langa tine sa te bata la cap, sa-ti taie cheful, sa te opreasca sa te manifesti cum vrei, sa te critice intruna, sa te tina legat langa el.

Incearca sa te detasezi de putinele momente in care consideri ca e esential sa ai pe cineva alaturi – un prieten bun sau un partener de suflet – si sa descoperi punctele forte ale singuratatii, pentru ca sunt foarte multe. Ai gasit cel putin trei? Bravo, vezi ca a fi singur are si conotatii pozitive? Bucura-te ca esti singur, e tot una cu a fi liber!

LEU- Horoscop 24 martie 2018

Desi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cat mai diferite de tine, azi intri in legatura cu oameni care nu-ti inspira deloc incredere. Problema nu e totusi la ei, ci la tine, deci lasa suspiciunile deoparte si apropie-te de ei.

Tu esti doar unul, ei sunt multi, ca atare fa un efort sa te integrezi tu in aceste medii. Parca nu-ti mai gasesti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleasi interese cu ei si pui sub semnul intrebarii orice informatie care vine de la acestia.

Asa cum tu ii privesti pe ceilalti cu indoiala, fii sigur ca si ei te privesc la fel, pentru ca taci si faci opinie separata. Da, poate ai cu totul alte opinii decat ei, dar nu respinge dialogul si schimbul de idei.

FECIOARĂ- Horoscop 24 martie 2018

Stai de vorba cu partenerul tau si vorbeste sincer. Spune-i ce doresti de la el, spune-i cum vezi tu relatia voastra, spune-i sincer ce gandesti tu despre el, pentru a putea construi relatia pe un fundament foarte solid si sincer.

A-ti imagina lucruri care nici macar nu exista la celalalt ar fi o atitudine gresita, pentru ca asa ori il poti creiona intr-o aura ideala si el nu este deloc asa, ori poti imagina despre el tot felul de scenarii iluzorii negative, si nici asta nu este! Priviti-va ochi in ochi cu luciditate, fara iluzii si fara asteptari absurde, aratati-va si calitatile si defectele cu mai mult curaj, ca sa stiti amandoi cu ce capital intrati fiecare in relatie.

BALANȚĂ- Horoscop 24 martie 2018

Simti nevoia sa vorbesti mai des azi de cele sfinte, despre Dumnezeu, despre rolul pe care l-a jucat divinitatea in tot ce ai realizat pana acum in viata.

Si bine faci, pentru ca vine un moment in care poti trece in revista pasii parcursi si descoperi cu recunostinta cat de frumos ai fost sustinut, ca au contribuit o multime de factori ce nu tineau direct de tine, iar acestia nu pot proveni decat de sus.

Vrei sa-ti arati multumirea prin gesturi umanitare, oferind si tu ceva din ceea ce ai sau din ceea ce poti face, fiind modul tau de a rasplati tot ce ai primit de la viata. E ofranda ta, darul tau sincer si pur indreptat spre ceruri, dar oferit aici pe pamant, ca semn de multumire si de iubire!

SCORPION- Horoscop 24 martie 2018

Ai mari dubii daca rezultatul pe care ti-l transmite azi cineva ca fiind cel mai corect ar fi cu adevarat asa! Daca nu ai incredere in capacitatea altora de a judeca just o situatie, mai bine te-ai ocupa tu personal de procesul de analiza.

Pentru ca esti impartial, mai detasat de toata problema, poti extrage o concluzie cat se poate de corecta, prin care ii vei uimi si pe ceilalti. Nu te lasa coplesit de cei care se bat cu pumnul in piept ca iau cele mai bune decizii, pentru ca nu detin, cel putin azi, toate informatiile necesare. In schimb tu da!

SĂGETĂTOR- Horoscop 24 martie 2018

Acasa, totul evolueaza foarte bine pentru ca reusesti sa aduni in jurul tau si pe ceilalti membri ai familiei pentru un plan comun interesant.

Tu esti capul acestei actiuni, ceilalti doar isi vor aduce contributia cu ceea ce pot si stiu sa faca mai bine, dar ii motiveaza sustinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula si de a le canaliza energiile intr-un sens pozitiv.

Stati de vorba si discutati cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parca toti asteapta de la tine o cale. Ofera-le-o pentru ca esti persoana cea mai potrivita in rolul de lider!

CAPRICORN- Horoscop 24 martie 2018

Partenerul de suflet cere mai multa implicare de la tine, sa-i demonstrezi ca esti capabil sa vii alaturi de el pentru a pune umarul la constructia unui proiect de cursa lunga.

Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet in cel mai matur mod, pentru a demonstra ca ati depasit deja faza indragostirii, cu fluturi in stomac, si puteti trece deja la etapa urmatoare: la constructia unui cuplu de perspectiva.

Ceva iti spune ca te poti baza pe acest om, ca este persoana potrivita pentru o viata in doi stabila, deci merita sa investesti!

VĂRSĂTOR- Horoscop 24 martie 2018

Sansele de reusita intr-o confruntare aprinsa sunt de partea ta astazi, ca atare profita de vantul prielnic de care te bucuri azi pentru a-ti face dreptate sau a iesi primul intr-o competitie dura. Detii toate resursele necesare succesului, dar nu uita ca una din valorile care vor cantari cel mai mult in cazul unei comparatii de forte cu oameni la fel de bine pregatiti va fi calitatea!

Cel mai bun va castiga cu adevarat, dar tu esti cu un cap deasupra tuturor si te poti remarca extrem de usor, tocmai pentru ca ai studiat, ai acumulat informatie si acum ai ocazia de a le pune in lumina.

PEȘTI- Horoscop 24 martie 2018

Simti nevoia sa te inconjori de oameni dragi, de persoane care au un efect tonic asupra ta, si daca privesti in jur, descoperi cel putin doi prieteni buni care iti sunt alaturi cu toata fiinta.

Ii simti ca se implica trup si suflet, ca participa intens la tot ceea ce le spui, si astfel de momente iti demonstreaza, din cand in cand, pe cine te poti baza la nevoie.

E modul lor de a-ti raspunde la situatii similare cand si tu ai intervenit pozitiv in viata lor cu sfaturi, cu emotii, cu vorbe bune.

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 23 martie 2018. O zodie va fi dezamăgită astăzi

Horoscop Oana Hanganu. Mercur, retrograd până în 15 aprilie! Ce sa faci și ce să eviți în această perioadă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top