Connect with us
Horoscop zilnic 25 decembrie. Previziuni astrologice de Craciun 2016 pentru fiecare zodie in parte. Horoscopul complet de duminica.

Horoscop

Horoscop 25 decembrie. De Craciun, Gemenii au doar motive de bucurie

Horoscop 25 decembrie 2016. Previziuni pentru 25.12.2016!

Imaginatia ii motiveaza la maximum de Craciun pe Raci. Pentru Balante, vestile bune vin din toate partile.  Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Ca sa poti lua cele mai intelepte decizii cu privire la problema care te apasa, ar fi bine sa te rupi pentru o zi, doua, de miezul evenimentelor. Complet detasat, fara influente agresive din interiorul acelei situatii, vei vedea mult mai limpede pe ce nivel te afli si incotro e mai bine sa mergi. Este o situatie care cere o totala claritate mentala si nu poti gandi limpede cat timp esti inca prins in iuresul lucrurilor. Profita de linistea care pare sa se aseze peste planurile zilei ca sa vezi cum stai si sa extragi concluzia cea mai buna. Ceea ce decizi azi te poate propulsa intr-o directie mult mai buna, dar care nu are neaparat legatura cu tot ce ai construit pana acum.

Taur 

Iubirea poate implica si lupta: poate a voastra, cuplul, impotriva tuturor! Nu te astepta ca lumea sa inteleaga corect ce este intre tine si persoana iubita ca atare, daca tu crezi cu tarie in dragostea ta, pregateste-te sa te razboiesti cu restul lumii pentru a le demonstra ca asta e tot ceea ce vrei. Lupta se resimte si in interiorul cuplului, intre voi partenerii, dar care poate fi tinuta foarte bine sub control daca asezati in prim plan valorile pozitive ale relatiei voastre: iubire, armonie, comunicare, prietenie. Orgoliile, dorinta de dominare sau suprematie, agresivitatea nu au ce cauta in amor, deci sterge-le din meniul zilei!

Gemeni

Ai numai motive de bucurie! Primesti de la cei din jur superbe semne de afectiune, de prietenie, de simpatie, care te fac sa te simti bine in pielea ta. Iubirea pare sa fie planul cel mai favorizat al zilei, traind momente cu o incarcatura emotionala maxima, deci profita din plin de tot ce se petrece in jur. Fa declaratii de iubire, primeste-le pe cele care vin de la oameni care tin cu adevarat la tine, daruieste tot ce ai mai bun in suflet pentru ca vei primi inzecit inapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum in inima ta, ar fi culmea sa nu fie o zi fericita!

Rac 

Imaginatia poate fi motorul care sa te motiveze sa-ti transformi visele in realitate. Nu te lua dupa cei care te trag de maneca si-ti spun ca visezi frumos, dar imposibil de atins, pentru ca numai tu stii cum sa-ti transpui in realitate gandurile si ideile. Apuca-te de treaba, dar in tot acest timp lasa mintea sa zburde libera, pentru a gasi noi si noi idei curajoase. Daca ai gasi si cateva persoane care sa gandeasca la fel ca tine, care sa participe alaturi de tine, ar fi ideal, dar daca nu ai in preajma ta oameni care sa creada in ceea ce par a fi simple iluzii, continua sa crezi in ele si sa lupti ca sa le transformi in fapte. Le vei arata ca se poate!

Citeste si: Cinci zodii care fac SEX de la prima intalnire

Leu 

Marea ta bucurie astazi e timpul petrecut in compania copiilor tai. De acolo iti extragi tu toata energia pozitiva. E minunat sa te joci cu ei, sa faci totul numai in compania lor, oferindu-va unii altora imense dovezi de iubire! Grija pe care le-o oferi, protectia nemarginita pe care o reversi asupra lor, preocuparea profunda pentru a asigura toate nevoile lor amplifica dorinta ta de a fi un parinte perfect pentru ei, iar ceea ce iti ofera ei in schimb e cea mai frumoasa rasplata. Daca nu ai copii, inca, iti indrepti dragostea spre alti copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau matusa cea mai simpatica. Distractia celor mici e marea ta satisfactie!

Horoscop 25 decembrie 2016

Fecioara

Desi ar fi suficiente motive de bucurie in jurul tau, anturajul e cel care strica atmosfera. Nimeresti printre oameni care cauta nod in papura chiar si la cele mai frumoase vesti si, in loc sa sarbatoresti, te trag si pe tine intr-o zona sumbra a indoielii, a temerilor, a intrebarilor cu tenta pesimista. Nu te lasa influentat de astfel de oameni care oricum nu vor fi multumiti cu nimic din ceea ce li se ofera. Vei vedea cat se ciudat reactioneaza ei la vesti bune, punand in evidenta doar punctele lipsa, sensibile si urate ale celor auzite. Nu face ca ei!

Balanta 

Vestile bune vin din toate partile si cum sa nu te bucuri si tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viata lor care ii fac acum atat de fericiti si simt nevoia sa impartaseasca si cu tine tot ce li se intampla. Felicita-i, transmite-le numai ganduri bune si laude, pentru ca ii va ajuta enorm sustinerea celor dragi! Si tu ai face la fel in momentele tale de sarbatoare. Pentru ca nimic nu aduna mai bine familia aproape decat la bucurie!

Scorpion 

Nu pune la suflet multele dubii si intrebari circumspecte care vin de la cei din jur, pentru ca pot fi firesti in momentul in care tu ai o alta interpretare asupra lucrurilor. Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine, e nevoie de explicatii multe si clare pentru a te face inteles, dar merita sa-ti pui in joc toate calitatile pentru a atrage atentia asupra modului tau diferit de a privi situatia. Tu nu te poticnesti in piedici, nu spui la orice pas ca e imposibil si nici nu cauti nod in papura, ci ai convingerea ca totul va merge struna. E nevoie de timp sa-i convingi si pe ceilalti, deci nu te enerva daca ei sunt mai refractari la ideile tale.

Sagetator 

Vine azi o veste atat de buna, ca te stimuleaza sa pui imediat in practica ceea ce tocmai ai aflat. E un start in forta pe care il iei spre un tel caruia ii acorzi o mare importanta. E bine sa mentii acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat pentru ca ele sunt cheia succesului care te asteapta la capat. Gandeste totusi mult inainte de a incepe, nu te lasa coplesit de pasiune ca sa te apuci imediat de treaba. Daca tot s-a aprins focul, intretine-l pentru ca de entuziasmul si energia de pe parcurs depinde si finalul acestei actiuni pornite in tromba

Capricorn 

Viata de familie este in centrul atentiei pentru ca aici au loc evenimente cu iz de sarbatoare. Aveti ceva de celebrat impreuna sau exista un motiv de bucurie deplina ce va aduna pe toti, cu mic si mare, la un loc. Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie. Mai mult decat sarbatorile, poate se aude veste de aniversare, de botez, de logodna – ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente. Va recapatati cu totii cheful de viata si placerea de a va distra. Copiii sunt cei care inveselesc cel mai usor atmosfera ca atare toate activitatile zilei vor gravita in jurul lor: cu ei la joaca, la plimbare, la sanie, la film.

Citeste si: Horoscop de weekend 24 – 25 decembrie. Ce zodii au un Crăciun Fericit

Varsator 

Visezi la viitor cu ochii deschisi si ceea ce se prefigureaza in mintea ta te entuziasmeaza la maximum. Daca ai putea, ai incepe sa cladesti deja aceste planuri, dar trebuie sa accepti ca exista un ritm pentru toate, nu are rost sa te grabesti. Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru ca mai inveti ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la constructia respectiva, mai completezi visul cu unele elemente, si daca totul ar evolua prea rapid spre tinta cea mare, ai descoperi ca nu a iesit chiar asa cum ai fi dorit. Bucura-te ca ai timp destul la dispozitie pentru a ridica acest edificiu exact asa cum il visezi!

Pesti 

Oricat te-ai stradui sa fii pe placul lumii, nu poti multumi pe toti, deci nu te mai chinui atata! Daca pe cineva il satisface gestul tau, fii sigur ca alaturi se gaseste cineva care sa te judece. Vei resimti aceasta impartire clara in doua tabere in jurul tau. Ceea ce spui tu, acum, unuia i se va parea a fi bun si nobil, in timp ce altul te va critica intens. Tu fii asa cum esti, nu te mai lupta sa fii pe placul lumii, pentru ca nu vei reusi! Cat timp ceea ce faci consideri ca este si ceea ce se cuvine, asta conteaza cel mai mult. Tu sa fii multumit ca faci totul corect, cinstit, nobil, conform propriilor tale criterii si principii.

Horoscop 25 decembrie 2016 oferit de ACVARIA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top