Connect with us

Horoscop

Horoscop 25 februarie 2017. Berbecii caută provocări intelectuale

Horoscop 25 februarie 2017. Previziunile astrologice complete ale zilei de sâmbătă.

Nativii din Berbec simt nevoia de stimulare intelectuală. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Este un momentu bun pentru studiu. Acasă și la serviciu trebuie să urmezi un program fix, însă timpul liber ți-l poți dărui oricărei activități dorești. Îți plac provocările intelectuale, așa că ar fi un moment bun să înveți lucruri noi despre lucrurile tale preferate, sau să îți descoperi noi pasiuni.

Taur

Ai grijă la persoanele noi pe care întâlnești astăzi! Unii oameni par interesanți la prima vedere, însă e doar o mască prin care își ascund adevăratele intenții. Pot fi îndrăzneți, periculoși sau capabili de lucruri pe care nu ți le puteai imagina. Chiar dacă ideea unei aventuri extreme își surâde, ai grijă să nu îți creezi probleme grave.

Respectă-ți standardele obișnuite de etică. Dacă simți o atracție inexplicabilă pentru pericol, ar fi cazul să îți analizezi viața și să faci anumite schimbări.

Gemeni

Trebuie să alegi dacă vei spune adevărul sau o minciună. În anumite circumstanțe, este o alegere greu de făcut, mai ales dacă riști să rănești sentimentele unei persoane dragi. Nu uita că o minciună trebuie susținută în timpși consumă mult mai multă energie ca un adevăr spus direct, chiar dacă acesta este mai dur. Trebuie să îți respecți standardele de moralitate, chiar dacă asta face ca lucrurile să devină mai dificile.

Rac

Toată lumea știe că ești o persoană cu suflet bun, dar în felul ăsta riști să îi lași pe alții să profite de tine. Pentru a preveni o asemenea situație nefericită, trebuie să te încrezi în propriile instincte. Nu crede tot ce spun alții și lasă-te condus de sentimente. Dacă te simți folosit, treci mai departe. Ar fi păcat să îți pierzi firea generoasă din cauza resentimentelor.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top