Connect with us

Horoscop

Horoscop 25 octombrie 2017. Berbecii trebuie să muncească pentru ceea ce îşi doresc

Horoscop 25 octombrie 2017. Previziuni pentru 24.10.2017! Pentru Lei se încheie un capital greu şi urât din viaţa lor.

Berbec

Visul tau cel mai important se construieste sub ochii tai, din mainile tale, deci depinde doar de investitia ta de energie si timp. Nimic nu ti se ofera pe tava, deci nu pretinde ca altii sa-ti ofere pe gratis ceea ce vrei sa obtii, pentru ca doar tu esti cel care conduce aceasta masinarie spre succes. Detii toate resursele pentru a cladi ce ti-ai propus, dar trebuie sa fii realist si constient ca nimeni nu va face ceva in beneficiul tau, ci numai tu insuti. Fiecare cu interesele proprii, deci sa nu te mire ca ceilalti raman surzi la cerintele tale. Tu personal, pe cont propriu, poti face orice, deci nu te baza pe altii!

Taur 

Daca fugi de lume nu inseamna ca rezolvi animozitatile din mediul in care te afli, ci mai bine te confrunti direct cu cei care au ceva de reprosat. Ai tendinta de a le inchide usa in nas celor care vin la tine cu jalba-n protap, dar nu izolarea e solutia. Stai drept in fata lor si afla ce au acestia de spus, mai ales daca tu nu te simti vinovat de nimic. Unii nu stiu altceva decat sa critice, sa judece, sa comenteze malitios ce au altii de spus, dar nu tacerea sau fuga e calea cea mai buna cale de a restabili armonia in aceste relatii. Invita-i cu curaj la dialog si asculta-le opiniile, fara a pune nimic la suflet. Sigur e o neintelegere pe undeva, dar daca nu vrei sa auzi nimic, nu ai cum s-o si repari!

Gemeni

Ai multe in plan pentru astazi, multe si marunte, dar te apleci trup si suflet asupra acestor sarcini pentru ca iti fac placere si vrei sa le duci odata la bun sfarsit. Concentreaza-te asupra acestei liste de obligatii pe care le-ai tot amanat inainte din lipsa de timp sau de mijloace pentru a te ocupa de el, dar azi ai toate resursele potrivite pentru a sterge dintr-un foc o intreaga serie de aspecte de pe lista ta de sarcini. Te vei simti eliberat ca prin farmec de o multime de fleacuri si vei reusi sa te mai relaxezi si tu, ca atare dedica-te lor, pentru ca vei rezolva dintr-o data mai multe puncte stresante de pe agenda de zi.

Rac

Nu stii cum sa reactionezi la vestile bune care sosesc astazi. Sa te bucuri cu toata inima si sa faci cinste prietenilor pentru succesul anuntat sau sa mai stai in expectativa ca sa se mai sedimenteze lucrurile? Te-ai ars si altadata cand te-ai bucurat inainte de vreme, de aceea acum esti foarte emotionat si cauti ceva consistent de care sa-ti agati emotia. Ai nevoie de o garantie concreta, vizibila, palpabila care sa te asigure ca vestea cea buna este un fapt si nu doar o speranta. Cand totul se va clarifica, te vei lauda la toata lumea.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top