Connect with us
Horoscop 25 septembrie 2020. Cu ce te surprind astrele la sfârșitul săptămânii

Horoscop

Horoscop 25 septembrie 2020. Cu ce te surprind astrele la sfârșitul săptămânii

Horoscop 25 septembrie 2020. Află ce ți-au pregătit astrele înainte de weekend și cum trebuie să gestionezi orice situație. Citește aici horoscopul complet pentru zodia ta. Dacă întâmpini situații dificile, nu ezita să ceri ajutorul celor cu mai multă experiență de viață. Cu siguranță te vor ajuta atât cât pot. De altfel, dacă ziua ta va fi bună, împărtășește reușita și cu ceilalți, pentru că sunt mulți oameni care se vor bucura pentru reușitele tale.

Berbec

Nici tu nu ştii de unde, primeşti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu câteva etape mai sus în proiectul de care te ocupi. Ai cerut cândva ajutor, ai aruncat gândul în spaţiu şi nu apărea nici un semnal că cineva te-ar fi auziţ dar azi apar deja rezultatele. Când vezi ce uşor evoluează lucrurile acum, ai din ce în ce mai clară senzaţia că acesta e răspunsul la dorinţele pe care le-ai emis atunci. Prezenţa ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reuşeşti să aduni un grup mai larg de persoane alături de cel trist care să-i ridice moralul şi să-l susţină la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator

Taur

Ai grijă la imaginea pe care o afişezi, pentru că există mulţi copii cu ochii pe tine, azi, şi te vor lua ca exemplu. Ce spui tu, vor face şi ei, cum acţionezi tu, vor acţiona şi ei cândva, deci n-ar strica să-ţi ajustezi cu multă precauţie comportamentul, ca să fii un exemplu bun! Devii îndrumător pentru alţii, pentru că ceilalţi văd în tine un deschizător de drumuri, deci asumă-ţi acest rol cu încredere. dă tot ce ai mai bun din tine pentru că te vor urma şi alţii şi trebuie să fii sigur că ai luat cele mai bune decizii. Eşti căpitan de echipă, eşti şef de grupă, eşti lider de opinie, eşti călăuză prin munţi, deci priveşte un pic în urmă să vezi câţi te urmează cu încredere!

Gemeni

Eşti persoana cea mai potrivită să preia frâiele unei acţiuni pentru că ai real talent de lider. Ceilalţi te vor urma orbeşte, dând dovadă de maximă încredere faţă de sensul pe care tu îl arăţi. Ştii ce spui, ai curajul de a lua decizii şi pentru alţii, deci ai toate calităţile adecvate unui conducător! Îţi dai seama cât de important e acest rol, pentru că vezi ochii tuturor îndreptaţi spre tine cu speranţă, vezi cum cei dragi aşteaptă ca tu să iei decizii şi pentru ei, dar nu trebuie să te sperie această postură. Ai de partea ta, de câteva zile, un profesor suprem, pe Saturn, care te va ajuta să-ţi consolidezi şi mai bine poziţia care se prefigurează acum în faţă: cea de căpitan de echipă!

Citește aici horoscopul special

Vezi și: Horoscop Neti Sandu 25 septembrie – Scorpionii trebuie să spună ce simt

Rac

Gata, ce ai semănat în ogorul fertil e deja acolo, aşteaptă să încolţească, deci nu mai ai ce schimba. De acum tu doar trebuie să îngrijeşti acest sol cu răbdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, sămânţa primordială, e deja plantată. Lasă lucrurile să evolueze de la sine, ce a depins de tine ai făcut cu succes, dar roadele abia de acum înainte se vor arăta. Priveşte-ţi viitoarea recoltă cu încredere şi speranţă, investeşte doar gânduri bune şi energii pozitive în ceea ce se ridică acum lent sub ochii tăi, dar nu mai încerca să controlezi lucrurile. altceva sau altcineva, la care nu te-ai gândit înainte, merită iubirea ta şi i-o oferi cu bucurie. Cât timp sufletul tău zâmbeşte mulţumit pentru ce ai făcut, înseamnă că ţi-ai îndeplinit misiunea!

Leu

Parcă se luptă două personalităţi diferite în sufletul tău, una îndemnându-te la acţiune, la schimbare, la o exprimare mai clară a propriilor dorinţe, în timp ce cealaltă te trage înapoi, spunându-ţi să stai în banca ta deocamdată. Lasă latura ta pozitivă şi tonică să iasă la iveală, nu accepta dominarea pesimismului, pentru că nu e momentul pentru a rămâne în umbră. Arată cine eşti, ce poţi, bucură-te de ceea ce reprezinţi, pentru că poate fi un moment bun să te remarci. Dacă te retragi în planul doi, dai dovadă de o oarecare neîncredere în calităţile tale şi dacă tu nu te placi aşa cum eşti, nici ceilalţi nu te vor aprecia la justa valoare. Iubeşte-te mai mult pe tine însuţi!

Horoscop luna octombrie

Fecioară

Azi poţi începe nişte proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum iei startul acum. Nu da drumul acestui plan până nu simţi că ai adunat toate elementele propice unui progres continuu, ca să nu te întorci din drum sau să-ţi pierzi elanul când vei descoperi că ai scăpat ceva din vedere. Imaginează-ţi că ai urcat în nacelă şi acum aprinzi focul care încălzeşte aerul din balonul, dar balonul nu se ridică până nu ajunge exact la capacitatea ideală pentru a zbura. Cam aşa eşti şi tu acum: vei porni în trombă exact atunci când toate detaliile de plecare vor fi aşezate la locul potrivit şi în forma ideală. Vezi cum aranjezi lucrurile încă de la sursă!

Balanță

Este o zi excelentă, în care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simţi centrul universului, pentru că în jurul tău gravitează numai veşti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru că orice problemă anterioară se poate rezolva azi ca prin minune. Poţi întâlni o persoană cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă şi de aici se poate naşte o relaţie de viitor de toată frumuseţea. Că e o şansă de iubire sau de colaborare profesională, din acest moment se poate spune că ai câştigat un prieten.

Scorpion

Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţa negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să te tragă şi pe tine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Săgetător

Nu fi copil, prea o faci pe supăratul de la un fleac. Poate eşti jignit sau nemulţumit, dar nu are rost să te comporţi ca şi cum toată lumea ar avea ceva cu tine. Te porţi de parcă ai fi în stare să-ţi iei jucăriile şi să pleci, când problema aceasta poate fi depăşită mult mai bine cu un dram de umor! Nu pune la suflet şi nu te întrista pentru cine ştie ce reacţie agresivă din partea vreunui amic. Şi tu eşti irascibil, nu uita, iar acum eşti mai sensibil ca oricând, aşa e, dar chiar nu merită să faci atâta caz pentru o banală vorbă aruncată în vânt. Întoarce-i-o şi tu celui care te-a atacat şi ai să te simţi şi mai bine!

Capricorn

Birocraţia este cel mai mare inamic al planurilor tale de astăzi, deoarece la toate uşile la care baţi ori ţi se răspunde cu un refuz, ori nu găseşti pe nimeni. Înarmează-te cu multă răbdare şi ambiţie, pentru că numai cei care nu se lasă cu una cu două vor reuşi să-şi ducă intenţia la îndeplinire. Caută alte variante, dacă autoritatea în domeniu de care aveai nevoie nu e disponibilă acum, pentru că tocmai asta trebuie să demonstrezi: că ştii să te descurci în cazul în care planurile iniţiale cad. Sigur se iveşte o soluţie din altă parte decât căutai.

Vărsător

A venit vremea celebrării unui succes la care ai contribuit şi tu la serviciu. După zile sau săptămâni de efort colectiv, roadele încep să se vadă şi vă lăudaţi unii pe alţii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare în acest proiect de succes. Şefii apreciază ce ai făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rău ca, la moment de sărbătoare, să vă scoateţi mai mult în lumină, unii altora, contribuţia. Laudele şi aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun în echipă pentru că, după atâta muncă împreună, meritaţi să primiţi felicitările tot împreună.

Pești

Începi ziua cu sobrietate, de parcă ai devenit mai înţelept peste noapte. Eşti mult mai preocupat de cele sfinte, încât ţi s-ar potrivi de minune o vizită la biserică sau un minut de meditaţie, stând de vorbă cu latura ta spirituală. Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru că îţi dai seama că ai cam pierdut relaţia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea îţi propui să-ţi faci mai mult timp şi pentru acest domeniu. Parcă ai ceva pe conştiinţă şi vrei să repari.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top