Connect with us
Horoscop 26 ianuarie 2019 - Zodia care-și taie craca de sub picioare

Horoscop

Horoscop 26 ianuarie 2019 – Zodia care-și taie craca de sub picioare

Horoscop 26 ianuarie 2019 – O zodie reușește să își taie singură craca de sub picioare. Horoscopul pentru toate zodiile.

Citește horoscopul pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 26 ianuarie 2019

Ai la cine apela azi pentru o informaţie extrem de eficientă. Că e vorba de un specialist care îţi oferă, contra unui onorariu, o rezolvare legală la problemele care te preocupă, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multă experienţă, simţi că totul se aranjează de acum pe un făgaş mai sigur şi totul doar datorită inspiraţiei tale de a bate la uşa acelei persoane.

Trebuie să recunoşti că nu ai de unde să le ştii tu chiar pe toate, tocmai de aceea există atâtea profesiuni şi meserii, ca să apelezi la practicanţii lor avizaţi, la nevoie.

Taur – Horoscop 26 ianuarie 2019

Tristeţea s-a infiltrat în sufletul tău din cauza unor animozităţi apărute în cuplu. Persoana iubită nu e pe aceeaşi lungime de undă, ci priveşte la relaţia voastră cu oarecare răceală, neîncredere, pesimism. Treceţi, se pare, printr-un moment mai sensibil pentru iubirea voastră, tocmai de aceea trebuie să dai dovadă de imensă toleranţă.

Lasă deoparte reproşurile, nu pune la index fiecare gest sau fiecare vorbă care nu-ţi place, şi încearcă să-i accepţi toanele trecătoare. Şi tu le ai pe ale tale, deci trebuie să gestionezi situaţia cu tact şi enormă înţelegere! Va trece, dar momentan doare.

Gemeni –  Horoscop 26 ianuarie 2019

Eşti în faţa unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, şi abia aştepţi să-i dai startul a să ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede şi bine, datorită acestui tonus pozitiv care te cuprinde.

Atâta timp cât crezi cu tărie în şansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare dată resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Speră, cere, ţinteşte sus, ridică ştacheta la cote înalte, pentru că poţi ajunge acolo! Ambiţia ta creşte din ce în ce mai mult cu fiecare succes pe care îl culegi pe parcurs şi, pentru că vezi că se poate, îndrăzneşti şi mai mult!

Rac – Horoscop 26 ianuarie 2019

Apa are pentru tine, azi, o semnificaţie aparte, de acolo îţi extragi tu energia, liniştea, bucuria, sau de acolo vine sănătatea, ca atare acordă mai multă atenţie elementului apă în tot ce te înconjoară. Dacă ai vreun lac în apropierea oraşului în care stai, trage o fugă acolo cu maşina şi petrece câteva minute pe malul lui, privind şi respirând, pentru că efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase.

Şi o vizită la spa sau la piscină sau oriunde ai de a face cu purificarea prin apă ţi s-ar potrivi de minune. Dar dacă nu ai alte variante la dispoziţie, ajunge să te cufunzi la finalul zilei sub duş şi să îţi imaginezi că acea apă te purifică în profunzime şi odată cu ea se duc la vale toate grijile.

Leu – Horoscop 26 ianuarie 2019

Atitudinea ostilă cu care te tratează unii te deranjează profund, ba chiar te jigneşte, pentru că nu meriţi tu asemenea comportament nepoliticos. Chiar dacă cei din anturaj nu sunt în apele lor, nu trebuie să otrăvească atmosfera cu răceală, critici sau tăceri enervante.

Când nu ai cu cine coopera, e şi normal să te simţi în plus pe lângă astfel de oameni, încât vei prefera să te retragi în carapacea ta decât să mai faci eforturi să-i inviţi pe ceilalţi la dialog. Dacă vezi că ţi se răspunde de fiecare dată monosilabic şi răutăcios, ignoră astfel de oameni, altfel îţi vor strica şi ţie tot cheful.

Fecioară – Horoscop 26 ianuarie 2019

Nu ai cum să te simţi bine printre oameni care nu văd în jur decât pericole şi motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care să te agăţi ca să ieşi la lumină, veţi transforma împreună ziua într-un cor al plângerii. Cineva ar trebui să se abţină de la lamentări şi lacrimi, dar se pare că nu vei fi tu acela, pentru că ai o suferinţă pe suflet pe care simţi nevoia să o spui şi altora.

Parcă destăinuirea îţi face bine, dar nu înseamnă că primeşti de la cei din jur prea multe sfaturi care să te ajute. Tot singur va trebui să te descurci, pentru că prietenii tăi chiar nu au soluţii la problemele tale şi privesc situaţia destul de egoist.

Balanță – Horoscop 26 ianuarie 2019

Dacă e loc de petrecere azi în preajma ta, vei participa cu maximă bucurie, trup şi suflet, pentru că cel care se află în centrul atenţiei merită toate felicitările. E ca o zi de sărbătoare, ba chiar se aude veste şi de cadouri, iar atmosfera aceasta veselă şi tonică face tuturor plăcere.

Ceea ce vă oferiţi unii altora, fie că e vorba e cuvinte frumoase, complimente şi felicitări, fie că e vorba chiar de obiecte materiale sub formă de daruri, vă copleşeşte plăcerea de a dărui şi de a primi, pentru că sunteţi cu toţii conştienţi că o relaţie de succes se păstrează şi cu astfel de gesturi de generozitate. Dai orice, dai şi cămaşa de pe tine, dintr-un avânt de dărnicie!

Scorpion – Horoscop 26 ianuarie 2019

Dacă acasă nu te simţi în largul tău, ieşi din mediul tău strâmt şi mergi oriunde vezi cu ochii. Ai nevoie de o schimbare de decor şi de atmosferă, pentru că propriul tău mediu intim nu te prea încântă. Ori planează acolo un aer obositor, apăsător, din cauza unor probleme de familie, ori te încearcă o problemă de sănătate pe care o poţi contracara mai bine afară, la aer curat.

Dacă nimereşti într-un loc cu oameni veseli, cu tonus ridicat, te vor molipsi şi pe tine de bună dispoziţie, dar fă un efort să nu-i încarci tu pe ei cu necazurile tale. Efectul lor asupra ta va fi vizibil imediat, ca atare primeşte energia lor pozitivă cu inima deschisă!

Săgetător – Horoscop 26 ianuarie 2019

Nu te lăsa păcălit de un moment mai dificil cu care dai azi piept, pentru că, după ce va trece, îţi vei da seama că a avut mai degrabă o conotaţie pozitivă. Îţi arată de fapt cât de priceput eşti, cât de capabil eşti să depăşeşti astfel de momente, şi tocmai pentru că ai rezolvat totul cu brio, meriţi acum toate felicitările.

Nu ţi-ai da seama câte ştii şi câte poţi să faci dacă nu ai trece şi prin probe de încercare, ca atare situaţia prin care treci azi, deşi te consumă la maximum, se va dovedi a fi un fel de premiu pentru tine. Ceea ce obţii te pune într-o lumină foarte bună, atât în ochii lumii, cât şi în ochii tăi. Stima de sine creşte, pentru că te lămureşti şi tu ce bine te descurci!

Horoscop 26 ianuarie 2019

Capricorn – Horoscop 26 ianuarie 2019

Dacă vezi că planul început mai demult a ajuns într-un punct critic, ar fi bine să te gândeşti la o altă direcţie, semn că cea în care mergeai înainte nu a fost cea mai bună alegere. E bine să ai întotdeauna la dispoziţie un plan de rezervă, pentru a nu fi obligat să continui un drum doar din lipsă de alternative.

Sigur ai tu o altă idee în minte care ar merita încercată, totul e să nu te laşi copleşit de nivelul la care s-a ajuns, care să nu-ţi permită să faci două lucruri simultan. După o vreme, mergând cu ambele căi în paralel, te vei putea rupe de prima variantă, concentrat pe cea de a doua în totalitate.

Vărsător –  Horoscop 26 ianuarie 2019

Te afli azi într-o companie veselă, un pic gălăgioasă, dar îţi place atmosfera, chiar dacă tu azi nu simţi nevoia să ieşi prea mult în evidenţă, preferând să priveşti de pe margine veselia altora. Eşti un bun prieten care participă la activităţile comune cu implicare, dar într-o oarecare tăcere totuşi.

Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfătuitor care poate asculta dorinţele altora, care poate oferi sfaturi imparţiale. Dacă ar fi cineva să spună azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nădejde confident, pentru că tu ştii să asculţi, nu judeci şi la final dai şi nişte îndrumări de milioane!

Pești – Horoscop 26 ianuarie 2019

Nu te crampona de un banal hop, pentru că deţii toate resursele pentru a face faţă cu succes oricărei piedici. Nu ai nicio vină pentru felul în care s-au împotmolit lucrurile, alţii au avut un rol că s-a ajuns aici, dar tu ai exact soluţiile cele mai bune pentru a rezolva totul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Atitudinea pozitivă de învingător încrezător în forţele proprii se va dovedi a fi exact cheia acestei situaţii. Dacă-ţi torni cenuşă în cap, aşa cum fac cei din jurul tău, nu faci altceva decât să-ţi tai singur creanga de sub picioare şi să baţi pasul pe loc, fără ieşire.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top