Connect with us
TREI zodii de femei care se cuplează doar cu bărbaţi frumoşi

Horoscop

Horoscop 26 mai 2017. Leii sunt deciși să își facă ordine în viață

Horoscop 26 mai 2017. Ce vor păți zodiile în ziua de joi, conform astrologului. Previziunile acestei zile.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Stai pe ganduri, dar o faci cu impartialitate si realism, pentru a descoperi ce anume te tine pe loc. Din cand in cand, e buna o astfel de analiza la rece pentru a intelege ce se petrece, pentru ca numai asa iti vei recapata increderea si siguranta pe care indoiala te-a cam facut sa le pierzi in ultima vreme. Faptul ca ai mers o vreme ca pe gheata subtire, te-a determinat sa-ti pierzi increderea in tine sau in oameni, dar acum chibzuiesti lucid si profund si descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Esti gata sa renunti la ele?

Taur

Primesti aprobari si confirmari foarte stimulative din partea celor din jur. Cum sa nu tragi si mai tare cand vezi ca tot ce spui este primit cu entuziasm si completat cu energie de cei carora te adresezi? Formati o echipa perfecta impreuna, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu succes la ceea ce v-ati asumat laolalta. Fiecare are ceva de castigat din aceasta combinare de idei si energii, pentru ca din unirea fortelor voastre se ajunge la un tel care bucura pe toata lumea. Daca singur nu poti duce la indeplinire un tel, aduna alaturi oameni care au interese similare.

Gemeni

E o placere sa muncesti, pentru ca te ocupi de activitati pe sablonul talentelor tale. Pune-le mai bine in valoare, scoate la lumina ceea ce stii si, mai ales, ceea ce-ti place, pentru ca sunt mari sanse ca o pasiune extra-profesionala sa devina, mai tarziu, punctul de plecare a unui nou serviciu pentru tine. Merita sa te gandesti si la alte directii in cariera, si ce poate fi prima tinta spre care iti indrepti gandurile daca nu pasiunile, hobbyurile si placerile tale personale. Nici nu stii cum talentul tau de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid intr-o sursa de venit pe termen lung.

Rac

Se naste o tensiune neplacuta ori de cate ori intri in contact cu reprezentantii institutiilor statului. Birocratia devine enervanta incat e si normal sa-ti sara la un moment dat tandara si sa-ti pierzi rabdarea, dar asta nu inseamna ca nervii tai vor schimba cu ceva rezolvarea problemelor pentru care trebuie sa bati la usa lor. Dimpotriva: ii vor irita si pe ei incat nu s-ar spune ca vei primi documentul, aprobarea sau raspunsul de care ai nevoie. Pregateste-te sa stai cu orele la ghisee, sa dai peste oficianti nervosi si nepoliticosi, sa fii trimis la plimbare cu un dram de rautate, pentru ca nu prea esti pe placul celor de care depinde evolutia proiectelor tale.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top