Connect with us
Horoscop 27 mai 2017. Vărsătorii trebuie să aibă grijă la ce decizii iau

Horoscop

Horoscop 27 mai 2017. Vărsătorii trebuie să aibă grijă la ce decizii iau

Horoscop 27 mai 2017. Săgetătorii privesc cu admirație către o persoană, în timp ce Vărsătorii ar trebui să aibă atenție la ce decizii iau.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Tu esti o sageata care, daca e lansata din arcul potrivit si cu viteza adecvata, ajunge la rezultate demne de toata lauda. Ca atare alege-ti tinta pentru ceea ce stii tu sa faci cel mai bine si da-i drumul! Cel mai greu este, deci, sa gasesti scopul cel mai inalt spre care sa te lansezi, dar o persoana complexa ca tine poate face orice, daca isi propune. Descopera-ti visele cele mai inalte, dorintele care, pentru multi, par imposibile, vizualizeaza-le ca si cum ai fi deja acolo, bucurandu-te de gustul lor. Fii pregatit pentru noua aventura si da-i startul cat mai repede, pentru ca esti mult mai motivat la inceput. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

Taur

Taci si faci, e mai bine asa, decat sa povestesti tuturor ce planuri marete ai. Mai degraba duci ceea ce ai inceput la indeplinire si abia la final povestesti si altora cum ai ajuns aici. Ai un proiect important in minte, dar deocamdata preferi sa pastrezi discretia asupra lui, pentru ca simti ca multi ar dori sa te opreasca din elan. Oricare ar fi visul tau secret, fa tot posibilul sa-l duci la capat prin forte proprii, fara a spune altora ce ai de gand sa faci, fara a cere opinii sau ajutor. Poti de unul singur, in ciuda acelor emotii negative care iti mai dau tarcoale, din cauza rautatilor altora, deci continua pe acest drum. Ai putea avea parte de adevarate revelatii pe parcurs!

Gemeni

Nu are rost sa duci mai departe o suferinta care ar fi trebuit demult sa se stinga, dar exista persoane in jurul tau care tot despre asta vorbesc si iti tot aduci aminte. Ia taurul de coarne si spune adio acum acelor emotii ca sa stergi cu buretele starea nefasta care te-a coplesit. Amintirile urate pot sa dispara, starea de insatisfactie poate pali, totul e sa gasesti ceva mult mai bun si mai frumos care sa compenseze negrul din interiorul sufletului. Sigur exista ceva, pentru ca tu esti o fire pozitiva si tonica ce gaseste intotdeauna un motiv de zambit. Gandirea pozitiva lupta impotriva celei negative si invinge!

Rac

Tu esti o persoana spirituala care are incredere totala in propriile sale credinte. Nimeni nu-ti poate urni principiile spirituale pe care le-ai acumulat si dezvoltat in timp, dar azi primesti semne de sus ca esti pe calea cea buna, ca aceasta credinta a ta este recompensata cu miracole si lucruri bune. Credinta e capacitatea de a ramane concentrat pe ceea ce vrei sa obtii, orice s-ar intampla in jurul tau sau pe parcurs, si azi vei dovedi cat de puternica ti-e dorinta de a ajunge acolo. Chiar daca unii vor spune despre tine ca esti un romantic visator, tu inca mai crezi in latura pozitiva a oamenilor, in puterea iubirii si a binelui de a invinge, si mergi pe aceasta cale pana vei demonstra ca ai dreptate!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top