Connect with us
Horoscop 27 septembrie 2017. Gemenii, prinși într-un conflict aprins

Horoscop

Horoscop 27 septembrie 2017. Gemenii, prinși într-un conflict aprins

Horoscop 27 septembrie 2017. Gemenii sunt prinși într-un conflcit aprins, în timp ce Săgetătorii fac pe neștiutorii.

Berbec

Unde-i lege, nu-i tocmeala, ca atare nu insista sa duci la capat o actiune daca stii ca nu e intru totul legala. Cineva sta cu ochii pe tine gata sa te sanctioneze daca te prinde cu ocaua mica, deci evita tentatia de a calca stramb doar cu gandul ca nu te vede nimeni. Ba da, te vede, si ai putea avea mult de suferit daca erorile vor fi scoase la lumina. Reputatia ta, imaginea ta de profesionist, chiar si stima de sine ar putea fi stirbite de o critica indreptata acum spre tine, ca atare urmeaza numai caile cinstite, ba chiar repara repede si vechile erori pe care le ai pe constiinta.

Taur

Puterea, suprematia, succesul – toate pot fi doar o iluzie daca nu le exerciti in cele mai potrivite forma. A o face pe seful, a ridica tonul fara motiv, a incerca sa-i domini pe ceilalti printr-o atitudine de despot nu sunt cele mai adecvate cai de a-ti demonstra valoarea, unicitatea sau suprematia ca atare nu te folosi de aceste arme! Tu poti arata ca esti cel mai bun si prin alte metode, nu prin cele bazate pe infatuare sau intimidare. Daca o faci pe durul cu cei din jurul tau, poate castigi o batalie acum, pe moment, dar nu inseamna ca i-ai convins ca puterea e la tine. E bine sa-ti vezi serios de treaba ta fara a cauta neaparat sa ti se dea dreptate sau sa te afli doar pe primul loc: nimeni nu ramane prea mult timp in frunte, deci nu asta conteaza!

Gemeni

Un conflict de pareri poate degenera astazi intr-o disputa aprinsa care poate duce la un final nefericit. Ai grija la ce spui, la tonul categoric pe care esti tentat sa-l folosesti, la deciziile transante pe care esti gata sa le iei fara sa chibzuiesti. Ai putea rupe o relatie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara dupa aceea. Atitudinea agresiva nu te reprezinta, tocmai de aceea, cei care te vad astazi atat de violent, ar putea interpreta gresit nervii tai, gata sa-ti intoarca spatele.

Rac

Daca ai avut o zi dificila la serviciu, lasa toate grijile la usa, nu le trage dupa tine si acasa! Nu merita cei dragi supararile tale, stresul tau de peste zi, frustrarile acumulate, ci acasa trebuie sa fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru ca cei dragi merita tot ce-i mai frumos. Chiar daca esti pe cale sa explodezi de la nimic, abandoneaza acest gand, opreste-ti nervii in fasa, si ai sa vezi ca atmosfera din jurul tau se va ameliora vizibil. Cineva trebuie sa se abtina cand apar motive de enervare, si de data aceasta tu esti acela. Mai intelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, si astfel nu lasi furtuna sa se instaleze in preajma ta.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top