Horoscop 28 februarie 2017: Fecioarele trebuie să își urmeze instinctul azi!

27.02.2017
Horoscop 28 februarie 2017: Fecioarele trebuie să își urmeze instinctul azi!

Leu

Nu încerca să le faci pe toate de unul singur și cere ajutor atunci când ai nevoie. Este mult mai bine să ai pe cineva care să te sprijine și să nu te suprasoliciți. Sfat: Cu răbdarea treci marea! Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară

Urmează-ți instinctele! Chiar dacă ai tendința de a te baza mai mult pe rațiune, astrele îi favorizează astăzi instinctul. Ai încredere în forțele proprii și totul va fi bine: Sfat: Nu te teme de un nou început. Numărul norocos al zilei: 6.

 

Balanță

Ai șansa astăzi de a te întâlni cu o persoană care ar putea avea un impact asupra vieții tale, mai mare decât îți închipui. Vei dori să afli cât mai multe despre această persoană, într-un timp cât mai scurt. Sfat: Iubește din toată inima! Numărul norocos al zilei: 8.

 

Scorpion

Te simți nesigur? Ai impresia că urmează să se întâmple ceva foarte rău? Te-ai lăast prins într-o stare profundă de negativism, care îți înfluențează aspru toate aspectele vieții. Sfat: Păstrează-ți credința! Numărul norocos al zilei: 1.

 

Săgetător

Ai o energie debordantă, iar creativitatea ta pare la cote maxime. Dacă la locul de muncă îți merge din plin, ai grijă să nu neglijezi planul sentimental. Sfat: Fii altruist! Numărul norocos al zilei: 21.

Capricorn

Astrele îți zâmbesc azi, mai ales în planul amoros. Dacă nu ai găsit încă pe cineva, acum poate fi ziua în care poți întâlni pe cineva care să corespundă „cerințelor” tale. Sfat: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Numărul norocos al zilei: 9.

Vărsător

Chiar dacă nu stai foarte bine din punct de vedere financiar, bucură-te de faptul că ești sănătos. Nu uita că sănătatea e cea mai de preț comoară. Sfat: Nu mai pune așa mare preț pe ce cred ceilalți despre tine. Numărul norocos al zilei: 16.

Pești

Este o oportunitate perfectă pentru a învăța să îți ții nervii sub control. Chiar dacă frustrarea celor din jur te va enerva, e important să îți menții calmul. Sfat: Fii tu însuți! Numărul norocos al zilei: 8.