Connect with us
Horoscop 15 februarie 2020. O zodie primește o veste proastă

Horoscop

Horoscop 28 ianuarie 2020

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Berbec

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan. Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice! Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapa următoare. Acum iei doar o mică pauză!

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Taur

Viaţa e nedreaptă, iar pentru un militant al adevărului, aşa cum eşti tu, e greu să tolerezi situaţiile în care ştii sigur că cineva e vinovat. Dacă poţi, luptă pentru a demonstra adevărul, dar poate înainte de a porni o astfel de acţiune, ar fi bine să te detaşezi un pic de ceea ce stă la baza revoltei tale de acum. Calmează-te un pic, aşteaptă să se mai limpezească lucrurile şi supărarea ta iniţială să mai treacă, pentru că acum eşti mult prea implicat emoţional şi nu vezi lucrurile foarte clar. Totuşi, nu uita indignarea care te împinge acum la atac, pentru că dacă îţi trece furia de tot, s-ar putea să renunţi la orice act de justiţie. Fă dreptate, dar mai aşteaptă un pic!

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Gemeni

Primeşti o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment şi se vede că stai ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece îţi legi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar şi această aşteptare are rolul ei, pentru că te face să priveşti cu şi mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Rac

Învaţă, nu te opri niciodată să întrebi, să citeşti şi să studiezi, pentru că tot ce afli, de acum şi până la adânci bătrâneţi, e şcoala vieţii! Azi ai ocazia de a întâlni o persoană a cărei maturitate şi înţelepciune o apreciezi la superlativ. Îi asculţi sfaturile cu aviditate, convins că el e profesorul tău de încredere. Ai atâtea de aflat de la un astfel de om, încât ai vrea să fii un burete care să absoarbă tot ce spune. Pur şi simplu, vezi în el un exemplu sau un mentor demn de urmat, şi simţi că tot ce afli de la el te face mai puternic. Nu ştii clar ce simţi pentru această persoană, dar e o iubire ciudată, o combinaţie de respect, admiraţie şi încântare că te poţi afla în preajma sa.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Leu

Întâlneşti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ţi oferi o viziune imparţială din afară asupra problemei care te preocupă. El vede lucrurile detaşat, de pe margine, fără implicaţii sentimentale şi cântăreşte situaţia corect. Te poţi baza întru totul pe sfatul oferit de acesta şi pe concluzia pe care o extrage la rece, şi dacă mai pui şi în practică soluţia oferită de el, ai numai de câştigat. Toate revin la normal şi se reinstalează echilibrul şi calmul peste situaţia care te stresa la maximum. De unde se vede câtă nevoie ai uneori de o părere avizată din afară!

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Fecioară

Nu te crampona de nişte idei care e posibil să fi devenit dependenţe sau obsesii, nicidecum principii sănătoase de viaţă. Priveşte-le azi dintr-o altă perspectivă şi gândeşte-te dacă tu chiar ai nevoie de acele lucruri. Ai nevoie de un anumit om alături, ca prieten, când vezi că relaţia voastră e toxică? Chiar vrei neapărat o anumită iubire, când ştii deja că nu-ţi va garanta fericirea? Ai capacitatea de a porni un anumit drum, fără să ştii clar pe ce te poţi baza de la start până la final? Revizuieşte la modul cel mai sănătos şi mai sincer ceea ce ai, dar nu te grăbi deja la o decizie. Fii foarte sincer cu tine: chiar vrei acel lucru aşa cum e?

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Balanță

Discuţiile pe care e ai acum cu o persoană de sex opus au o conotaţie specială, de parcă l-ai simţi pe Cupidon că survolează zona. Dacă aşteptai iubirea în viaţa ta, fii foarte atent la împrejurările de bun augur ale acestei întâlniri, pentru că de aici s-ar putea naşte o relaţie cu adevărat importantă. Mulţi îşi pot întâlni acum jumătatea predestinată, alţii iau decizii cât se poate de mature şi de înţelepte cu privire la viaţa lor sentimentală. Azi se pot clădi relaţii, azi se pot scrie poveşti de amor, azi se pot trasa direcţii de viitor în iubire, deci lasă-te dus de val şi iubeşte cu toată fiinţa ta. Nu e un joc, e ceva extrem de serios, tocmai de aceea încearcă să nu-ţi pierzi complet luciditatea din cauza fluturilor din stomac!

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Scorpion

Eşti blocat într-o situaţie nu tocmai plăcută şi te cuprinde tristeţea, pesimismul, neputinţa. Nu te grăbi să acţionezi acum, sub imperiul acestor emoţii negative, ci aşteaptă să se mai clarifice orizontul. După ce trece starea aceasta negativă, vei gândi la rece, pentru că acum eşti mult prea afectat emoţional ca să înţelegi situaţia corect. După ce te vei linişti, după ce vei respira din nou liber, vei începe să descoperi şi soluţii, şi oameni de la care poţi cere ajutor şi căi noi de evoluţie, dar acum, cu nodul în gât, e greu de crezut că le poţi observa. E timpul să ierţi, să uiţi şi să aştepţi vremuri mai bune fără să acţionezi.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Săgetător

Eşti implicat într-o acţiune dificilă, ce necesită un consum imens de energie şi concentrare, dar deşi sursa de efort eşti tu, capul acestei acţiuni trebuie să fie altcineva. Tu nu eşti foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusă la punct, de aceea ai fi foarte încântat dacă ai juca doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, aşteptând îndrumări de la altul mai bine pregătit. Te supui cuminte, fără să spui nimic, unui şef a căruia valoare o recunoşti, dar nu la fel de simplu ţi-ar fi să asculţi de un lider de faţadă.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Capricorn

Nu privi punctul acesta al evoluţiei tale ca pe un blocaj, pentru că nu este! E doar un moment de repaus, pentru a-ţi mai trage şi tu un pic sufletul, după ce ai tras atât de mult ca să ajungi aici. Chiar dacă mai eşti tentat să foloseşti definiţii cu tentă negativă gen: stau pe loc, nu mai merge nimic, aştept degeaba, nu mai e nicio cale, vei vedea că e cea mai greşită abordare! Ai încredere că un moment de respiro, nu e un blocaj, e acea clipă de răgaz de care aveai nevoie pentru a privi înapoi să vezi ce ai făcut până acum, unde ai ajuns, şi pentru a-ţi realimenta rezervorul cu o nouă energie pentru etapa următoare. Linişteşte-te o zi, relaxează-te un pic, trage aer nou în piept, şi apoi continui aventura spre succes.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Vărsător

Adu-ţi aminte de copilaşul din tine care, cândva, mai spunea şi câte o minciunică pentru a ieşi basma curată dintr-o încurcătură. Aşa faci şi azi, pentru că poţi să mai apelezi şi la un mic neadevăr, din când în când, dar nu uita: mic să fie! Nu te lăsa păcălit de neatenţia unora pentru a turna cine ştie ce gogoşi care ar putea fi crezute, dar dacă le spui într-o formă amuzantă, inocentă, nu vor lăsa urme. Şi tu dai dovadă de o vagă naivitate azi, încât unii, mai şmecheri din fire, te-ar putea aburi uşor, dar dacă iei totul în glumă, efectele vor fi minime. Dacă pici la mijloc în minciuna altora, fă tot posibilul să-ţi demonstrezi nevinovăţia!

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Pești

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

Acvaria

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top