Connect with us
Horoscop 28 mai 2017. Previziuni pentru fiecare zodie în parte. Capricornii sunt lipsiți de încredere, iar Peștii sunt atenți la alimentație.

Horoscop

Horoscop 28 mai 2017. Veselie mare pentru Fecioare

Horoscop 28 mai 2017. Fecioarele sunt vesele, în timp ce nativii din zodia Capricorn sunt lipsite de încredere într-un moment în care ar trebui să fie extrem de siguri pe ei.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu glumi cu nervii prietenilor tai, pentru ca unii vor interpreta gresit spiritul tau jucaus si vor crede ca-i iei peste picior. Sanctionezi cu multa ironie pe cei pe care-i prinzi cu cioara vopsita, pentru ca nu poti tolera minciuna si ipocrizia. Cum descoperi ca cineva umbla cu minciuna cu tine, cum l-ai taxat, si o vei face intr-un mod amuzant, ca sa nu nasti conflicte, numai ca nu toata lumea va intelege corect umorul tau acid. Unii pot reactiona aiurea la glumele tale!

Taur

Ai o directie clar stabilita de mers, dar nu-ti convine. Parca ai dori altceva sau poate cineva din jur iti propune o alta idee care ti se pare mult mai interesanta. Nu renunta la prima varianta, incearc-o sa vezi unde duce, si doar dupa ce vei da piept cu cine stie ce piedici sa te gandesti si la planul de rezerva. Nu e solutia cea mai buna sa abandonezi un drum deja inceput doar pentru ca te atrage altul, ci te poti ocupa, cumva, de amandoua, succesiv. Dupa prima incercare, poate vei descoperi daca merita sau nu sa incerci si a doua varianta.

Gemeni

Arunca o privire inapoi pentru ca ai scapat din vedere o datorie abandonata care iti cere acum sa te ocupi urgent si de ea. Ai ignorat unele restante, ai tot amanat un anumit plan pana ce l-ai trecut complet pe linie moarta, dar azi e timpul sa rezolvi si acele aspecte uitate. Nu poti trece la etapele urmatoare ale unor proiecte daca nu lasi locul curat in urma ta, deci opreste-te din elan si vezi ce ai uitat cu voie sau fara voie printre amintiri. Repara, redreseaza, reaseaza lucrurile in ordine si abia dupa aceea te poti gandi la viitor, la noutati, la pasii urmatori.

Rac

Nu te gandi cu dispret sau cu o atitudine de perpetuu nemultumit la lucrurile bune pe care le ai, pentru ca, daca te-ai raporta un pic la cei care nu au ceea ce detii tu acum, ti-ai da seama cat de norocos esti. Apropie-te de cei care nu au avut aceeasi soarta fericita ca a ta, pentru ca sigur, prin comparatie, iti vei da seama cat de bogat esti, si ofera-le ceva din cea ce ai. Ca e preaplinul sau din putinul tau, te vei simti de o mie de ori mai fericit sa poti vedea pe cineva care chiar sufera de lipsuri majore ca a primit ceva de la tine. Daruieste, ofera, dedica-te sincer celor suferinzi, pentru ca ceea ce primesti inapoi din asemenea gesturi conteaza mai mult decat toate lucrurile materiale de care ai parte zi de zi.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top