Horoscop 28 martie 2017. Balanțele, cuprinse de dragoste

27.03.2017
Horoscop 28 martie 2017. Balanțele, cuprinse de dragoste

Fecioară

Le dovedești tuturor că poți fi mai priceput decât te credeau și că se pot baza pe tine într-o situație limită. Sfat: Muncește din greu pentru a ajunge la rezultatele dorite. Numărul norocos al zilei: 1.

Balanță

Dragostea pare să fie cuvîntul de ordine al zilei pentru tine. Simți fiorii iubirii în suflet, iar dacă n-ai găsit până acum pe cineva, azi toate șansele să îți iasă în față. Sfat: Trăiește, zâmbește! Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion

O veste primită în primele ore ale zilei te indispune. Poate fi vorba despre o sumă de bani pe care trebuie să o dai pentru niște cheltuieli neprevăzute. Sfat: Încearcă să te gândești la o soluție salvatoare cât mai repede. Numărul norocos al zilei: 4.

Săgetător

Te simți dezamăgit de prietenii tăi și încerci să te izolezi de ei, crezând că așa e mai bine. Sfat: Încearcă să vezi și părțile bune ale oamenilor, nu doar pe cele rele. Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn

Șansa îți surâde în planul financiar, iar banii pe care îi primești astăzi te scot dintr-un impas în care ai intraseși de ceva vreme. Sfat: Nu arunca banii pe nimicuri. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător

Te gândești serios să îți schimbi locul de muncă. S-au acumulat foarte multe frustrări și simți nevoia unei schimbări. Sfat: Gândește-te bine înainte de a lua o decizie finală. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești

Ai nevoie de timp pentru tine. De multă vreme ți-ai sacrificat relaxarea și ai pus problemele altora mai presus de ale tale. Sfat: Nu uita să ai grijă de tine. Numărul norocos al zilei: 9.