Connect with us

Horoscop

Horoscop 28 octombrie 2017. Fecioarele primesc o veste neplăcută

Horoscop 28 octombrie 2017. Fecioarele primesc o veste neplăcută, în timp ce ar fi bine ca Scorpionii să îți țină părerile pentru ei.

Berbec

Azi primesti de undeva, nici tu nu stii de unde, o idee salvatoare care poate rezolva ca prin farmec o situatie care se apropia de final. Ai avut rabdare sa ajungi aici si e de apreciat felul cum ai gestionat situatia, cu calm, tinand totul sub control, chiar daca a durat mult pana la rezultate. Solutiile care se ivesc azi la orizont au rolul de a incheia cu succes o etapa sau un intreg proiect, deci e si vremea celebrarii nivelului atins. Orice final de drum merita sarbatorit, pentru ca ai muncit mult pentru el! Daca tot ai terminat, nu te apuca deja de ceva nou, stai o zi, doua, sa savurezi victoria si sa te gandesti la etapa urmatoare.

Taur 

Tu vrei sa faci parte dintr-o actiune colectiva, dar nu prea esti lasat sa-ti aduci contributia. Ori ai in jur doar persoane autoritare care vor doar ele sa conduca, ori rivali invidiosi care nu te lasa sa-ti expui punctul de vedere, ca nu cumva sa fii tu cel apreciat. Nu te lasa invins de acestia: daca ai ceva de spus, spune, dar trebuie sa-ti argumentezi foarte logic parerea ca nu cumva sa se trezeasca vreunul sa comenteze fara rost ce spui. Tu te bazezi pe fapte concrete, pe date si cifre exacte, deci ar fi un tupeu din partea cuiva sa comenteze ce ai tu de spus, deci bazeaza-te doar pe ceea ce esti suta la suta sigur ca e corect.

Gemeni

Ai de ales intre doua optiuni la fel de proaste, dar dintre doua rele, poti sa il alegi pe cel mai putin rau. Un prim pas ar fi sa iesi din mediul sumbru in care ai nimerit si care te influenteaza negativ. Ai nevoie de alt anturaj, de alti colaboratori alaturi, pentru ca cei cu care lucrezi te trag mult inapoi si te influenteaza negativ cu zvonuri nefaste si cu povesti triste. Daca ti-ai concentra atentia asupra altor planuri, fara a asculta de cei din jur, ai putea salva ziua fara a te lasa coplesit de necazuri.

Rac

Te simteai nesigur pe tine, calcai ca pe coji de oua si aveai un sentiment ciudat ca nimic nu e stabil in planurile tale, dar azi vei primi suficiente sfaturi practice si garantii care vor alunga starea de incertitudine. Devii din ce in ce mai sigur pe ceea ce faci si increderea aceasta te motiveaza sa mergi mai departe cu capul sus, calcand din ce in ce mai ferm si apasat, cu senzatia ca mergi in directia cea buna. Probabil esti sustinut de cineva care-ti diminueaza emotiile si fricile ce te-au impovarat inainte, si cat timp esti sub protectia sau indrumarea sa, totul merge bine. Lasa teama deoparte, esti in siguranta!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top