Connect with us
Horoscop 29 august 2017. Agitație mare în jurul Capricornilor

Horoscop

Horoscop 29 august 2017. Agitație mare în jurul Capricornilor

Horoscop 29 august 2017. Este agitație mare în jurul Capricornilor, în timp ce Balanțele revin la normal după o dispută puternică.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Controleaza-ti un pic atitudinea jucausa in fata unor persoane care nu stiu sa aprecieze glumele tale si pot reactiona agresiv. Trebuie sa le arati clar ca e doar o ironie, si nicidecum un atac la persoana, altfel te poti trezi in mijlocul unei razbunari furibunde. Ambaleaza-ti glumele intr-o forma mai vizibil umoristica, deoarece ai ghinionul de a avea langa tine oameni care nu au deloc simtul umorului si le interpreteaza pe toate gresit. Jocurile de cuvinte pe care le faci sunt sursa unor mari neintelegeri.

Taur

Iubirea e planul celor mai frumoase discutii, declaratii, vorbe dulci. Esti mult mai romantic si tandru si reusesti sa exprimi in cuvinte ceea ce simti, astfel incat sa alungi orice urma de indoiala din sufletul partenerului. Si tu primesti, la randul tau, cele mai calde gesturi de afectiune si, intr-o atmosfera atat de sensibila, nu poti avea parte decat de clipe perfecte in doi. Fii pregatit sa faci o declaratie de amor, dar nu uita sa raspunzi la fel la gesturile tandre ce vin de la jumatatea ta, pentru ca si raspunsul e foarte important.

Gemeni

Te simti inca blocat intr-o zona fara iesire in care ai alunecat nu demult si, in loc sa-ti aduni fortele ca sa depasesti impasul, parca te afunzi si mai adanc in el. Solutii, cu siguranta, exista, dar nu le poti gasi daca ai tovarasi pesimisti, care nu stiu altceva decat sa vada partea negativa a lucrurilor. Daca te-ai alatura unui colectiv mai optimist, care sa iti ridice si tie moralul, solutiile ar incepe sa apara mult mai repede. Alege, asadar, cu mai multa exigenta colaboratorii care sa te sustina in ce ti-ai propus.

Rac

Intri azi in legatura cu o persoana care iti inspira autoritate si putere. Te simti protejat in preajma sa si ai numai de castigat de pe urma prieteniei pe care ti-o ofera. Bucura-te cat mai mult de compania sa, pentru ca iti este superior in multe privinte. Il privesti cu respect, cu admiratie, cu mandrie ca te accepta in preajma sa, semn ca te apreciaza sincer pentru ceea ce reprezinti. Fa tot ce-ti sta in putinta sa pastrezi aceasta prietenie, sa o dezvolti, sa o pretuiesti la justa valoare, pentru ca acest om poate deveni un fel de mentor, de ghid, de profesor pentru tine de acum inainte. Calca-i pe urme!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top