Connect with us
Horoscop 29 iulie 2017. Peștii nimeresc într-o atmosferă negativă

Horoscop

Horoscop 29 iulie 2017. Peștii nimeresc într-o atmosferă negativă

Horoscop 29 iulie 2017. Taurii nu pot scăpa de o amintire din trecut, în timp ce Peștii nimeresc într-o atmosferă negativă

Berbec

Fii foarte atent la informatiile pe care ti le transmite azi cineva sub masca amicitiei, pentru ca s-ar putea sa nu fie chiar ceva care sa te avantajeze. Interesele sale sunt bine ascunse in spatele amabilitatii si falsei prietenii, si, mai devreme sau mai tarziu, te vei convinge ca tot ce a urmarit a fost doar in avantajul propriu, nicidecum al celor pe care a reusit sa-i atraga in cursa. Nu crede vorbele dulci, complimentele sau laudele pe care stii si tu ca nu le meriti, pentru ca sunt calea de a ti se baga pe sub piele si a obtine mai apoi ceva din ceea ce ai. Unii nu merita atata incredere pe cat ai fi tu dispus sa le acorzi!

Taur

Nu te poti debarasa de o amintire din trecut care are efecte contradictorii asupra ta. Uneori regreti ca s-a terminat, ca nu mai traiesti si azi ceva similar acelor vremuri, dar alteori privesti inapoi cu manie. Posibil sa porti pica unei persoane pe care candva ai indragit-o, dar te-a ranit, te-a dezamagit, si nu poti ierta inca. Sunt momente cand ai fi dispus sa treci cu vederea tot ce s-a intamplat si sa ii dai o sansa de impacare, dar dupa aceea iti aduci aminte tot ce a fost mai trist si mai dureros intre voi si revii la aceleasi ganduri ostile. Fa ordine in inima ta fata de evenimentele de atunci!

Gemeni

Nu poti pune pret pe promisiunile sau pe informatiile pe care ti le transmite azi un amic. Ti se pare necopt, lipsit de experienta, si nu crezi ca se bazeaza pe date foarte clare. Ai senzatia ca-si da si el cu parerea, fara a se fi documentat serios inainte, de aceea ai prefera sa mai primesti informatii si din alta sursa. Dar, culmea, daca apare cumva si o alta sursa de informatie, asa cum doreai, parerile vor fi contradictorii incat te incurci si mai tare in tot ce auzi, ca atare mai bine te bazezi doar pe propriile judecati de valoare, nu pe sfaturile altora. Unii habar n-au ce spun!

Rac

Esti motivat de o pasiune noua, de parca te cuprinde un elan revolutionar ce are la baza o activitate care iti face imensa placere. Cand faci ceva cu drag, si roadele vor fi excelente, de aceea pui suflet in tot ce faci. Totul evolueaza foarte repede, pentru ca nici nu simti efortul sau oboseala atunci cand te implici in ceva atat de placut sufletului. Poate fi o activitate in cuplu, poate fi timpul petrecut in familie, poate fi un hobby personal ce te umple de satisfactie, ca atare ziua are numai emotii pozitive de oferit.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top