Connect with us
Horoscop 9 octombrie 2017. Previziunile zilei pentru toate zodiile. Peștii sunt într-o situație dificilă. Iată ce se întâmplă cu restul...

Horoscop

Horoscop 29 mai 2017. Săgetătorii, cuprinși de gânduri și emoții

Horoscop 29 mai 2017. Nativii în zodia Săgetător sunt curpinși de gânduri și emoții și sunt sfătuiți să le abandoneze, pentru a se putea bucura de ceea ce se petrece în jurul lor.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Se simte aer de sarbatoare in jurul tau, de parca se pregatesc evenimente marete! Intri intr-o etapa noua a vietii tale, pe un nivel superior, ce implica, pe de o parte, curajul schimbarii, si pe de alta parte, asumarea de noi responsabilitati. Iti dai seama ca nu e un moment oarecare, deci fii pregatit sa inchizi o poarta in urma ta, pentru a urca la etajul urmator. Esti in plin proces de dezvoltare, de crestere, de ascensiune, iar acum esti abia la inceputul unui nou nivel, dar ceea ce se prefigureaza la orizont e motiv de maxima bucurie. Zambeste, celebreaza bucuria cu cei din jur, si mai ales fii tu exemplul de urmat pentru cei care inca isi mai cauta nesiguri calea. Tu ai atins un punct de reper al evolutiei tale prin viata, dar nu se opreste nimic aici: e startul catre nivelul urmator!

Taur

Ai construit pana acum o strategie detaliata, dar a venit momentul sa pui mana pe unelte si sa si construiesti ceea ce ai creat la nivel teoretic. Nu ajunge doar sa vorbesti despre ceea ce vrei sa atingi, nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi si sa spui ce bine vor iesi toate (e buna si aceasta atitudine, fara indoiala, ca motor principal de actiune), dar e vremea sa iti pui spiritul de intreprinzator mai serios la treaba. Munceste, pune umarul, transpira, cladeste, fa ceva, pentru ca telul tau cel mai important poate fi atins numai prin munca. Nimeni nu vine sa-ti puna in traista ce ai nevoie, ci totul se ridica prin eforturi proprii, si pentru tine a venit vremea sa faci! Esti sustinut sa duci la capat ceea ce deja vezi materializat cu ochii mintii

Gemeni

Credeai ca nimic nu mai inainteaza? Te inseli! Chiar daca ai fi tentat sa spui ca esti prins intr-un punct mort de la care nimic nu se mai misca, vei vedea ca zicala aceea cu toate la timpul lor se potriveste de minune situatiei de fata. Da, poate acum stai pe loc., dar e doar o perioada de platou care, desi nu aduce nimic nou, e ragazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, ca sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza. Vei vedea ca exista un plan undeva acolo sus in care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun in viata ta, ca atare ceea ce tu consideri acum a fi un blocaj, nu e decat linistea de dinaintea furtunii. Curand, totul va reporni in forta, descoperind ca timpul insusi e o energie si trebuie sa te folosesti de ea in mod constructiv. Stai pe loc, dar nu stai degeaba!

Rac

Toate ar trebui sa-ti mearga ca unse azi, pentru ca e o zi a victoriei depline, a succesului maxim. Pe care e bine sa o valorifici la capacitate maxima. Poate ai ajuns la apogeul unui proiect si acum ai curajul sa povestesti lumii ce ai realizat, poate ti s-a implinit un mare vis, pentru care ai muncit enorm, si acum vin recompensele, felicitarile si semnalele de admiratie catre tine. Bucura-te cu toata inima de atmosfera de sarbatoare a acestei zile, pentru ca e ca un dar pe care il meriti din plin pentru tot ce ai construit cu succes pana acum. Lauda-te, lasa modestia la o parte, ca ai ce povesti lumii!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top