Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu Trendul astral al săptămânii 1 - 7 aprilie 2019

Horoscop

Horoscop 29 martie 2019 Camelia Pătrășcanu

Horoscop 29 martie Berbec – Schimbare de dispoziție. În urma unror discuții sau analizând ce s-a întâmplat în ultima vreme, deodată le vine o inspirație care îi atinge și financiar.

Horoscop 29 martie Taur – Au o schimbare de dispozție, în special în prima parte a zilei în urma unei informații total surprinzătoare, dar benefică  pentru ei deoarece știu să o folosească.

Citește aici: Sfatul zilei de 29 martie 2019. Taurii trebuie să se exprime liber

Horoscop 29 martie Gemeni – Sunt inspirați astăzi să își poarte de grijă, mai ales în privința averii și a lucrurilor concrete.

Horoscop 29 martie Rac – Au o listă de condiții. Sunt foarte pretențioși, exigenți, chiar dacă nu fac o impresie foarte bună, preferă așa.

Horoscop 29 martie Leu – Reduc la locul de muncă, din activitățiile pe care nu vor să le mai facă, sau iau niște decizii foarte importante de reorganizare.

Horoscop 29 martie Fecioară – Fac o impresie minunată, bazându-se pe talentele lor și munca lor. Au uși deschise.

Horoscop 29 martie  Balanță – Se concentrează mai mult pe casă și relațiile de familie. Atenție la sănătate, este o zi bună pentru îngrijire.

Horoscop 29 martie Scorpion – Multe rezolvări de natură administrativă. Aplică cu multă înțelepciune ce au învățat în trecut.

Horoscop 29 martie Săgetător – Bani economisiți sau investiți foarte inteligent în casă sau depozite secrete.

Horoscop 29 martie Capricorn – Au o zi mare, mai ales în a doua jumătate a zilei. Nu fac nimic care să le trădeze conștiința, nici în relațiile apropiate, nici la locul de muncă.

Horoscop 29 martie Vărsător – Sănătate. Unii dintre ei învață dintr-o lecție din trecut, dintr-un eveniment important și aplică, mai ales pe plan financiar.

Horoscop 29 martie Pești – O protecție de la o persoană în vârstă sau o persoană cu multă experiență, dar și cu influență socială. Primesc un sfat, li se deschid niște uși și se bazează pe acea persoană.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top