Connect with us
horoscop 29 septembrie 2017

Horoscop

Horoscop 29 septembrie 2017. Fecioarele nu sunt în apele lor!

Horoscop 29 septembrie 2017. Fecioarele nu sunt în apele lor, în timp ce Vărsătorii așteaptă cu înfrigurare o anumită veste.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Este o zi pe placul tau, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Intalnesti persoane a caror prezenta iti face multa placere. Primesti un telefon de la cineva drag si numai auzul vocii sale te face sa zambesti. Iti intra cineva in casa iar atmosfera pe care o creeaza acesta prin simpla sa aparitie face tuturor bine, ca atare fii deschis spre dialog, comunicare, socializare, pentru ca de la oameni si din spatii aglomerate vin azi cele mai placute surprize. Iesi in lume si bucura-te de vesti bune!

Taur

Informatia gresita pe care ti-o trimite cu rea intentie un colaborator care nu merita increderea ta, te poate trimite pe o pista falsa, cu riscul de a consuma inutil timp si energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, afla din mai multe surse incotro te indrepti sau pe ce te bazezi, pentru ca ai pitea fi indus in eroare si vei regreta mai apoi ca nu ai fost mai atent la avertismente. Primesti suficiente semnale de alarma la tot pasul ca sa te pun pe ganduri cu privire la adevaratele intentii ale celui care te abureste acum cu tot felul de minciuni.

Gemeni

Toata lumea iti cunoaste simtul foarte fin de a observa si ceea ce altii nu vad, de a intelege ceea ce altii nu inteleg. Azi antena ta receptoare pare si mai ascutita. Nu e nevoie sa ti se spuna lucruri in fata ca tu sa le cunosti, deja, pentru ca ai un spirit de observatie foarte bun care prinde totul din mers. Tu stii cum e omul din fata ta fara sa fie nevoie sa faca ceva ca sa-l cunosti, tu intelegi adevarul unor afirmatii fara prea multe explicatii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile si mai profunde pe care numai intuitia ta le descopera. Simti aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, dar e perfect asa, pentru ca poti lua la timp unele masuri de precautie.

Rac

Muncesti mult, cu placere si cu spor, pentru ca roadele eforturilor tale se vad si sunt apreciate de cei carora le dedici. Sefii te lauda, clientii sunt multumiti si, cu asemenea cuvinte de incurajare care vin de pretutindeni, satisfactia muncii implinite e la cote maxime, ceea ce te motiveaza sa dai si mai mult din tine! Ai mari sperante de la ceea ce te asteapta la finalul proiectului la care iti aduci din plin contributia, convins va va iesi ceva de rasunet, cu care te vei putea mandri in fata oricui sau care va conta mult in cariera, de acum incolo.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top