Connect with us

Horoscop

Horoscop 3 august 2017. Taurii au parte de lecții de viață!

Horoscop 3 august 2017. Taurii au parte de lecții de viață!

Berbec

Nu poti fi numai tu liderul intr-o actiune care a ajuns intr-un impas. Iti recunosti neputinta sau nestiinta intr-o situatie care te depaseste, recunoscand, cu aceasta ocazie, ca exista altii mult mai bine pregatiti, potriviti pentru pozitia de lider. Apare cineva care preia conducerea proiectului caruia tu nu-i mai dai de capat si, chiar daca iti convine sau nu, il vei urma intocmai, pentru ca stie ce spune. Tu stii sa treci cu vederea multe, faci compromisuri si mai ales lasi orgoliile deoparte atunci cand trebuie, daca e in joc succesul tau, deci merita sa pleci capul in fata acestei persoane care, cel putin azi, e mult mai potrivita in pozitia de sef.

Taur

Ti-ai facut iluzii cu privire la interventia salvatoare a unui amic intr-un plan in care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, intr-un moment de infatuare, ti-a promis marea cu sarea si tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, cand ar fi momentul sa participe efectiv in modul in care a promis, il vezi ca intoarce spatele si-si incalca astfel cuvantul dat. E o lectie buna de viata sa nu te mai increzi in oricine, mai bine zis sa inveti sa te descurci singur, fara a visa miracole de la altii care nu fac altceva decat sa promita.

Gemeni

Unii nu isi dau seama ca transmit informatii eronate care ar putea sta la baza unei actiuni care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata directia gresita. Nu crede chiar tot ce spun ceilalti, nu lua de bune toate datele pe care le emit ca litera de lege, pentru ca nu sunt verificate pe deplin. E bine sa mai ai o sursa de informare, sa te documentezi atent altfel te vei trezi in fata unui impas in care sa-ti dai seama ca ai mers pe un drum gresit care ar fi putut fi evitat daca te-ai fi documentat mai atent chiar in prima etapa. Nu porni ceva fara sa fii sigur ca sunt informatii suta la sute corecte, reale, sigure.

Rac

Discutiile pe care le poti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reusiti sa conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitatile care i se cer pentru o relatie minunata: unul investeste suflet, celalalt ratiune, unul deschide drumul, celalalt urmeaza.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top