Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Pești - Oana Hanganu

Horoscop

Horoscop 3 septembrie 2017. Peştii sunt nesiguri

Horoscop 3 septembrie 2017. Scorpionii trebuie sa isi deschida sufletul pentru iubire, in timp ce Pestii se simt nesiguri.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Te apropii mult mai usor de oamenii care iti seamana din cel putin un punct de vedere: aceeasi varsta, aceeasi profesie, acelasi mediu social, pentru ca acesta e punctul comun care faciliteaza primele discutii. Aveti multe de povestit impreuna din acelasi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuala prietenie. Nici tie nu-ti vine a crede sa descoperi ca mai sunt si altii care gandesc ca tine, au aceleasi preocupari ca si tine, prefera sa faca aceleasi lucruri, si simti nevoia sa impartasesti cu ei ceea ce va leaga.

Taur

Iubirea cere, inainte de orice, incredere unul in altul si acelasi lucru il vrea cel drag de la tine. Daca tu ii pui la indoiala toate vorbele, toate gesturile, toate intentiile, cum sa evolueze relatia spre un nivel superior? Lasa-te dus de val cu maxima incredere, pentru ca ai alaturi de tine un om demn de iubire. Nu are rost sa-i cauti nod in papura, nici sa-l banuiesti de cine stie ce gesturi incorecte, pentru ca el chiar nu face nimic care sa merite suspiciunea ta. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula, dedica-te acestei relatii cu inima deschisa, punand in prim plan sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, si rezultatul nu poate fi decat o iubire fericita.

Gemeni

Chiar daca in acest moment nu prea vezi atat de multe lucruri bune pe care sa te poti baza in plan financiar, chiar daca un calcul sumar al resurselor tale financiare nu da o cifra promitatoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentari, nici spre panica. Ai incredere ca toate se vor aranja perfect ca tu sa scapi si de greutati financiare si de datoriile care te macina. Vinovata e atmosfera cam sumbra in care ai nimerit, de parca ai atrage langa tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la banca si care nu vorbesc decat despre asta. Nu-ti compara situatia materiala cu a altora, nici daca e in plus, nici daca e in minus. Fiecare cu norocul lui!

Rac

De cand nu ai mai avut o discutie cu universul la modul cel mai serios? E un moment bun sa-ti ridici privirea spre cer si urechea spre interiorul tau, pentru ca din aceste doua directii se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe raspunsuri utile pentru ca tu sa-ti indeplinesti marile dorinte. Sufletul cere iar cerurile aud. Nu degeaba cele doua cuvinte – cer – suna la fel, deci ai curaj sa ceri iar cerul iti va raspunde! Printr-un vis cu impact emotional major, printr-un mesaj auzit intamplator pe strada sau la radio, printr-o intuitie de moment, toate acestea se vor dovedi a fi garantii ca esti pe drumul cel bun catre un scop care ti se potriveste.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top