Connect with us

Horoscop

Horoscop 30 martie 2017. Nativii din Fecioară primesc noi responsabilități

Horoscop 29 martie 2017. Ziua de joi se anunță a fi benefică din punct de vedere financiar pentru anumite zodii, în timp ce altele fac planuri de călătorie. În continuare, vom vedea ce au rezervat astrele zodiilor.

Berbec

S-ar putea să ai dificultăți pe plan sentimental și să fii nevoit să iei o decizie importantă. Este un moment favorabil pentru proiecte de viitor, iar munca depusă își va arăta rezultatele în scurt timp.  Sfat: Analizează bine situația înainte de a face primul pas. Numărul norocos al zilei: 18.

Taur

Simți nevoia de o vacanță și te apuci să faci planuri pentru o călătorie alături de persoana iubită. Te simți apreciat de familie și prieteni, așa că nimic nu îți poate strica buna dispoziție. Sfat: Apreciază fiecare moment! Numărul norocos al zilei: 5.

Gemeni

Este un moment favorabil pentru a vă asuma noi responsabilități la serviciu sau pentru a începe o activitate extraprofesională. Succesul e garantat de farmecul personal și de ingeniozitatea de care dai dovadă. Sfat: Nu ezita să profiți de sfatul unei persoane mai în vârstă! Numărul norocos al zilei: 1.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 27 martie – 2 aprilie 2017. Este o săptămână favorabilă pentru multe semne zodiacale

Rac

Astăzi ai succes atât pe plan sentimental, cât și în societate. S-ar putea să apară și niște vești bune, care vă vor da însă programul peste cap. Sfat: Ascultă-ți intuiția! Numărul norocos al zilei: 20.

Leu

Dimineața debutează cu o serie de drumuri scurte iar spre seară ai de rezolvat câteva probleme de familie. Nu îți face planuri stricte, pentru că îți va fi foarte greu să le respecți.  Sfat: Abordează dificultățile cu calm și ascultă-ți intuiția. Numărul norocos al zilei: 14.

Apasă pe pagina următoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top